Imam iphone 14 pro max, star pol leta in od dneva nakupa vedno nosen v originalnem silikonskem ovitku. Danes sem ga vzel ven, da ga malo scistim in sem opazil, da se po robovih lusci barva. Gre za znan problem?
| iphone se lusci | |||||
Imam iphone 14 pro max, star pol leta in od dneva nakupa vedno nosen v originalnem silikonskem ovitku. Danes sem ga vzel ven, da ga malo scistim in sem opazil, da se po robovih lusci barva. Gre za znan problem?
|
|||||
Kaj pa imaš za eno barvo?
Jaz imam space gray in ni luščenja. |
|||||
Imaš kako sliko? Dost nenavadno, stainless steel plus nošen v case-u. Barvni ovitek ali prozoren? |
|||||
Zelo čudno.. daj objavi kako fotko..
|
|||||
Meni se isto lušči 14 pro.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Men se tud ritka lušči dajte kake slike!!! |
|||||
Jaz ti recmo lahko poslem sliko da se ne lusci ! _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Aja, rob se lušči? A ovitek pride preko roba ali ne?
A ni dost klasika, pač ti robovi so izpostavljeni in se poškoduje površina. |
|||||
Točno pod ovitkom.
|||||
Kir ovitek? Trdi silikonski ovitki (npr. Applov originalen) lahko pod rob kak pesek pride in pol to lepo opraska rob.
|
|||||
Imel sem od spigena dober ovitek pa sem ga dal dol zdej mam enega samo da je.
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |