Zanima me kakšno so cene za XS 64GB silver, star cca 2,5 let... Kok je to vredno?
| Vrednost iPhona | |||||
Zanima me kakšno so cene za XS 64GB silver, star cca 2,5 let... Kok je to vredno?
|
|||||
po 2mesecih prodaje - skoraj brez zanimanja - točno takega sem dobil 200 eur. |
|||||
Iphone 11pro 64 giga star dve leti,silver,brez praske ful ohranjen baterija 89%,kolk lahko pričakujem?
_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB |
|||||
Pričakovanja so eno, realnost je drugo, smo namreč pri seriji 13…za 400€ bodi vesel…in vsi junaki, ki se bojo zdaj oglasili…..dajte mu več
|
|||||
Koliko naj dam ceno za xs max 256. Baterija je na 86% crne barve, brez poskodb.
|
|||||
Pozdravljeni, zanima me, koliko bi dali oz koliko je vreden novi zapakirani iPhone 13 Pro Max 128gb modre barve.
|
|||||
če bo dobra cena ga vzamem jaz. |
|||||
Koliko bi bila vredna ura apple watch SE V1 GPS, 44mm črna.
Drugače kot nova brez praske. ? |
|||||
prodajal bom iphone 13 pro črn 256, zadeva je kot nova baterija še na 100%
zraven dam popolnoma nov in zapakiran ORIGINAL leathercase in novo zapakirano steklo. Kolk se to proda, koliko naj nastavim ceno in ali kje naj prodajam? Marketplace, jabuk, bolha...? |
|||||
Lepo ohranjen, brez prask na ekranu. Manjsa praska na ohisju. Nosen v ovitku.
Koliko je vreden? Hvala D. |
|||||
200€.
|
|||||
Hvala!
|
|||||
200 za 13 pro je p mal žalitev a se to samo meni zdi ? ????
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
To je bil odgovor avtorju Surfer_D... Ne vem zakaj, a del besedila je kot kaže avtor zbrisal... mislim, da je spraševal za iPhone 11 |
|||||
Ni izbrisal… je pa to napisal samo v naslovu…
Jaz pa sem temo zdruzil z ze obstojeco… |
|||||
se opravičujem
|||||
Prosim za vrednost iPhone SE 2020 128 GB, črn, batery 80%, brez praske. Lp
|
|||||
Mogoče lahko kdo pove koliko bi bil vreden 11pro max z menjanim ekranom in baterijo (oboje neoriginal) , deluje bp.
|||||
LOL, saj vi veste, da prodajate rabljene iPhone, ne nekih one-of-a-kind milijonskih nepremičnin, da rabite cenilce
Če pa želiš bolj subjektivno cenitev, pa jaz ta sklamfan aparat vrednotim na max. 50€. |
|||||
e to sem hotu . pa pomiri se, na bolhi in še kje drugje mi gredo preprodajalci ornk na jetra.
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |