BOX
DROPBOX
Adobe Acrobat
Lahko kdo, ki je zadevo namestil to potrdi?
Mac OS Ventura | |||||
BOX DROPBOX Adobe Acrobat Lahko kdo, ki je zadevo namestil to potrdi? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če ma kdo težave z Dropboxom na Monterey(12.3+) in Venturo 13.+ da mu CPU nabija na 100% ali pa da app nekaj melje čeprav nisi nič ne čaraš z Dropboxom se baje ful priporoča simpl dropbox klient maestral.app Težava je kar nakaj časa, ubistvu vse od začetka ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.dropboxforum.com/t5/Create-upload-and-share/High-CPU-Usage-after-updating-MacBook-Pro-to-MacOS-Monterey-12-3/td-p/583880/highlight/false/page/6 Če koga bol podrobno zanima naj iše pod: mac os 12.3 deprecating kernel extensions, file provider api ... _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
Jst mam tri Mac-e na Venturi oz. tudi prej na Monterey-u že dalj časa nobenih težav. Pa res ogromno uporabljam Dropbox, 600GB, 100k datotek, vse v syncu. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||
![]() |
|||||
Spomin mi dela ![]() Probi to: https://jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=69148 I think I've found a fix for this: Just disable AirPlay Receiver. You can do this under Preferences -> Sharing. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
Logitech Craft in MX3 - obe povezujem na MS Ultra, iPad in MBP. MBP sem včeraj update-al na Venturo in komp ju ni prepoznal. Oboje - miš in tipkovnico sem izbrisal iz seznama naprav, na obeh pa potem še enkrat zagnal pairing... brez težav. |
|||||
![]() |
|||||
En me je spraševal, kaj bi lahk blo.. sam na kompih uporabljam browser .. očitno zadeva res ni pogosta oziroma je kak res čudn pogoj da se zgodi, kot vidiš pa rešitve še nimajo, sklepam da se Dropboxu niti ne sanja , še posebi če je v to vključen nov File Provider.. Drugače pa ja sm šu pol mal brat komentarje ko je pri 12.3 prišlo do teh spremembe .. OBUP in še enkrat OBUP, drugačno delovanja še posebi če si imel OneDrive / file on demand prej off , restore from backup , Timemachine težave itd ..če bi hotl kaj dobrega svojim potrošnikom bi take stvari čist drugače izpelal z zunanjimi izvajalci kot sta dropbox,onedrive ampak njim je blo najbol važno da ob releasu dela iCloud. ![]() ![]() Kmal bo tko ko XP-Win7 ko je bla prva stvar izklopt updejte na operacijskem sistemu ![]() _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
OneDrive: macOS 12.2 will be the last version that supports the classic Files On-Demand experience. For macOS 12.3 or later, this means: Files On-Demand will default to on for all users and cannot be disabled. To pomeni da so folku offline datoteke/lokalna kopija po updejtu ratala neuporabna ker je vse skupaj samo še delal kot "on-demand" .. ![]() En rant: ![]() _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
Ne na žalost ne deluje. Je pa na venturi ta setting pod general in potem AirDrop & Handoff. Imam pa Corsair dark core RGB, na windows mašini in starem macbook airu se poveže BP, na ipadu 15.7 ne dela in na venturi macbooku tudi ne. Sploh se nočeta pairat. _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Meni kaže 1.99Gb velik update _________________ |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Da ne bom odpiral nove teme iskreno prosim za pomoč… Nisem nek štručko pa vendar; na iMacu 2017 z VENTURO mi NE DELA INTERNET… WiFi je povezan, ethernet tudi, na iPadu in iPhonu mi isti WiFi brezhibno deluje 200/100… (Sumim neke update pred kratkim?). Timemachina nimam… Preizkusil sem mislim da vse, kar je na spletu opisanega… Še kdo za kaj ve predno ga “na novo naložim”? Torej WiFi in Ethernet sta normalno povezana (zelena luč v nastavitvah) le internet povezave nikakor ni ne v Chrome, ne Safariju, ne Adobe cloud, niti Google drive, iCloud… Bom res hvaležen! Vse dobro! Miha Nazadnje urejal/a gtcore Čet 05. Okt 2023 14:57; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |