Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic za iPod touch
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 29.12.2008 19:28:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Matraunk je napisal/a:
Pozna kdo kak cenejši nadomestek za slušalke z mikrofonom kompatibilen s Touchem 2g? Headseti imajo namreč večinoma 2 priključka (slušalke, mikrofon), ne pa obeh na enem.

Zasledil sem "Griffin TuneBuds Mobile" (Earbuds, headset & control for iPod & iPhone), vendar mi tudi teh ni uspelo najti nekje pri nas in to za razumno ceno.

Če kdo najde katere od popolnoma kompatibilnih slušalk z mikrofonom, naj javi!

Lp
Jablanator

Jablanator

Kraj: iMb & iLj
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 29.12.2008 20:58:37
Jaz sem že pred časom za moj iPhone 2G nabavil in-ear slušalke Sennheiser MM50 iP http://store.apple.com/us/product/TR530VC/A, ki je neke vrste alternativa tem od Apple-a, le da nimajo volume control-a...
Drugače moram rečt, da so čist ok, delujejo kot zamašek za ušesa, tako da okolice skoraj nič ne slišiš... v primerjavi s serijskimi imajo več bass-a in nekoliko kvalitetnejši zvok, edino mikrofon je dosti bolj bikast in dosti manj eleganten kot na priloženih... si jih pa resnično želim primerjati s temi novimi in-ear od Apple-a.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 16.01.2009 18:54:09
no, jaz bi si sedaj moral že res nujno kupiti nove slušalke za iPhone 2G, tako da bi prosil če lahko kdo pove, katere bi bile res best buy trenutno.
rad bi imel tudi kvaliteto zvoka, ker jih bom veliko krat uporablaj tudi za slušalke na macbook pro.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani