| masha0307 je napisal/a: |
| Naj kupim tukaj ali mi se bolj splača kupiti na Amazonu?
https://www.pametno.si/search.php?q=apple&cod=&cdo= |
Amazon, bolj zanesljivo.
| Poceni magsafe ovitki | |||||
Amazon, bolj zanesljivo. |
|||||
in zakaj? al kr mal blodš?
|
|||||
Spet reklamiranje na podmukli način. Predlagam Ban!
|
|||||
zaradi slabih izkušenj |
|||||
Ta masha0307 pa res rada kupuje na pametno.si
https://jabuk.si/pbb/search.php?search_author=masha0307 |
|||||
Mene zanima kako se obnesejo ti magsafe ovitki originalni mislim se to prilepi v avtu npr na magnet in če ja iščem če ima kdo kak grl magsafe ovitek iphone 14 pro max da ga prodsja org seveda in lp Martin
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Ja, seveda. Čisto super prime na nosilec v avtu. Uporabljam že leta, niti enkrat ni dol padlo. |
|||||
Super ker ti neki cheap ne prime nič mislim da imajo te krogce samo za okras gor nisem pa zasledil nikjer na i style da bi imeli zalogo magsafe ovitke sploh te gel za iphone 14 pro max vse razprodano priporočate kaj drugega samo ne ali pa temu
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Magsafe ovitki: - so fake in sploh nimajo magnetov - se samo primejo na telefon z magneti, jih pa ne moreš naprej pritrdit (oz. padejo dol) - običajno piše "supports charging" - se primejo ta telefon z magneti, hkrati pa imajo še dodatne magnete za pritrjevanje naprej - običajno piše "supports all magsafe attachments" - lahko uporabiš magsafe polnjenje - ne moreš uporabiti magsafe polnjenja Pač ena kombinacija zgoraj. Applovi pokljukajo vse. |
|||||
Saj to samo kje kupiti ker pri nas za iphone 14 pro max ni nobene zaloge
|||||
Amazon? |
|||||
Meni osebno je najboljši magsafe ovitek od clear case od casetify-a. Imam ga že več kot 1 leto in mi ni čisto nič porumenel
_________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |