| klukc7 je napisal/a: |
| … vendar bi moral najbrz imeti vsaj moznost scribble - kot na prejsnjih urah, … |
Scribble je se vedno na voljo… samo poslajdas od spodaj navzgor po ekranu in izberes “Scribble”…

| Apple watch 7 | |||||
Scribble je se vedno na voljo… samo poslajdas od spodaj navzgor po ekranu in izberes “Scribble”… ![]() |
|||||
Saj to je fora, jaz te opcije nimam... |
|||||
Pozdravljeni
A ma že kdo Apple watch 7 LTE in če deluje na telekomov e-sim tako kot Sansungove ure? |
|||||
Verjetno jo kdo ima…. zal pa v Sloveniji ni operaterja, ki bi imel v ponudbi eSIM za Apple Watch… |
|||||
Čudno potem imam zgleda samo jaz tole težavo, na supportu pravijo, da je tole by design... nič mi ni jasno... |
|||||
[quote="Jest"]Verjetno jo kdo ima…. zal pa v Sloveniji ni operaterja, ki bi imel v ponudbi eSIM za Apple Watch…[/quote
glede na to, da smo leta 2022, bi vsaj telekom lahko ponudil esim za apple watch |
|||||
sem vprašal na telekom glede esim za aw in dobil odgovor: da, apple watch še ne podpira telekomove esim, torej se mora apple prilagodit na naše esim
zanimiv odgovor se mi zdi, glede na to, da ZDA deluje, mi pa imamo tako napredno e sim, da je še Apple odzadi. |
|||||
Ah ja, saj to pa je standardni odgovor, pri Telekomu oz. vseh slo operaterjih so že 10 let vse drugi krivi... |
|||||
Škoda za ta autocorrect, je precej moteče pri pisanju. Upam, da omogočijo izklop tega v kakšnem prihodnjem updejtu. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Ker se miura Huawei gt 2 pro počasi poslavlja, se zanima za nakup apple watch s7. Imam pa eno vprašanje... Imam službenega iPhona in pa svojega privat.
je možna opcija, da iz obeh telefonov prikazuje obvestila, klice ipd? _________________ * iPhone 16 PRO MAX 256 gb * Apple watch series 7 45 mm * iPad Air 5th |
|||||
Ne. Ura je lahko povezana samo z enim iPhonom istočasno. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Upam, da je moje vprašanje postavljeno v pravo temo, če ni, me prosim popravite…
Rad bi nabavil original Apple Solo ali Sport Loop pas za 41mm Apple Watch 7, pa bi prosil, če mi lahko kdo pomaga, kje bi ga lahko dobil za pametno ceno v EU? Izven EU nočem naročevati… Hvala za pomoč. _________________ iPhone 12 Pro Max iPad Mini 2 Retina |
|||||
Tudi jaz bi izkoristil tole temo. Pred dnevi sem si (končno) kupil uro in imam vprašanje. Z uro tudi telovadim in me zanima kako jo je najbolje očistiti? Ko gledam uradni support pravi, da uro le obrišeš, če pa z njo plavaš pa jo splakneš... Ma ni bolje, če jo daš tudi po telovadbi pod tekočo vodo, vsaj zaradi soli? Magari potem daš čiščenje zvočnika. Ali pač?
|
|||||
Lahko tudi tako, kot si zapisal. Nima kaj biti. LP, T |
|||||
Pozdravljeni,imam težavo z polnjenjem moje apple watch 5,zdravje baterije 99% napolni pa se mi samo do 80%,kakšen nasvet?
|
|||||
o kakšnem čiščenju zvočnika je tukaj govora? kakšna posebna metoda? |
|||||
Mogoče zaradi Optimized Battery Charginga? Poglej na uri v Battery / Battery Health, če imaš vklopljeno in probaj polniti še s to funkcijo izklopljeno. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Hvala,bom zdaj probal pa javim
|
|||||
Mogoče najprej izklopi Optimized Battery Charging, potem pa še ugasni in prižgi uro, preden boš probal... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Zdaj mi je šlo za 3% gor mogoče pa imaš prav
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |