Pozdravljeni
Zanimam se za nakup pametne ključanice, in sicer Nuki 3.0 in Danalock v3 homekit in me zanima ali imate kakšne izkušnje?
| NUKI VS DANALOCK | |||||
Pozdravljeni
Zanimam se za nakup pametne ključanice, in sicer Nuki 3.0 in Danalock v3 homekit in me zanima ali imate kakšne izkušnje? |
|||||
Imam Danalock in je ok, brez pripomb...
|
|||||
Živjo
Hvala za odgovor. Ali jo imaš tudi v Homekitu? |
|||||
Ne ker imam nimam home kit verzije, ampak me ne moti... Zakaj bi dajal v homekit ?
|
|||||
Zakaj v homekit? Da lahko odklenm iz NY recimo.
Imam homekit in z-wave varianto. Taprvo, rabljeno 14 dni ti prodam za 100 eur. Za homekit varianto ti mora “homekit signal” doseči ključavnico. Pri meni jo včasih, včasih je pa not respond. Ampak homekit hubi (TV in homepoda) so v 1. štuku ključavnica je pa štuk in pol nižje. Nuki ima če se prav spomnim sedaj wifi varianto že v sami ključavnici. Je pa baje zelo glasna, da ponoči zbudiš celo bajto Nobena od obeh ni glih lepa ampak nuki je precej grda, za moj okus. |
|||||
No ja tudi moja je glasna. Ne moti me pa da ne morem odkleniti iz NY
|
|||||
Glasne so vse. Sam Nuki je menda rekorder.
Če recimo žena, ki je bolj zmedena od mene |
|||||
Res je. Sam imam Danalock v3 preko HomeKit. Samo Top lahko rečem
_________________ iphone 13pro Max. ipad 6th generation. |
|||||
Imam nuki res da malo glasna ampak deluje kot mora sploh pa simpl montaža
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Po enem letu uporabe Danalock v2 lahko samo rečem, da je zadeva sranje od sranja. Vsak drugi dan ga moram kalibrirati, ker se nastavitve pozicij "locked/unlocked" nekako zamaknjejo in zaradi tega kaj hitro pride v stanje "Jammed".
Kar se tiče aplikacije, je pa tudi ta podn od podna. Prav tako njihova podpora. Kasneje sem nabavil NUKI in lahko samo rečem, da je v primerjavi z Danalock top zadeva. Nobenih problemov, supper support, app deluje kot mora. Zadevo uporabljam že 2 leti brez težav. Tudi baterije zdržijo dolgo (uporabljam pa malo boljše baterije za polnjenje - eneloop pro). Če potegnem črto: čim dlje stran od danalock |
|||||
Govorimo o V3 ne V2. Sploh ne vem kje si našel V2 pred enim letom.
Moja V3 je stara leto in pol pa opisanih težav nimam. |
|||||
koliko držijo baterije? |
|||||
Lp imam nuki v2 nimam dodane v homekit ker sem izgubil tisto qr kodo da mi pošljejo novo qr kodo rabim kopijo računa ima kdo slučajno tukaj lp.
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Koda je menda spodnji strani ... >> https://support.nuki.io/hc/en-us/articles/360016491078-Apple-HomeKit ... edino, ce si to nalepko odstranil... |
|||||
Sicer nimam nic uzkusenj s temi kljucavnicami...sem pa enkrat gledal en review nekega vlogerja, ki je prej imel Nuki v3 in Yale Linus in je zelo navdusen nad Tedee >> https://tedee.com ... Menda je precej manjsa, hitrejsa in predvsem tisja od Nuki ...
Ta vlog je na voljo spodaj (v nemscini) |
|||||
sej je tudi cena 1x dražja |
|||||
Vcasih res poceni nakup na koncu ni tako poceni
Nazadnje urejal/a Jest Čet 24. Feb 2022 18:50; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ne to se vsekakor strinjam s tabo. Tukej sva istih misli, samo pač sem tako omenil. Bi mi bilo v bistvu čudno, da nebi bila boljša. |
|||||
|||||
Ne spodaj ni nalepke nobene če ima kdo da je kupil nuki smart lock 2 da bi jim poslal kopijo računa da vidim če gre skozi
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |