| Facebook app | |||||
Pozdravljeni! Naletel sem na problem pri Facebook Appu in sicer samo na mojem iPhonu (na iPadu je vse normalno) - v spodnji vrstici mi namreč manjka ikona za "Friend requests" (ikona z dvema glavama)... Ali se komu sanja kje tiči problem? Seveda sem app naložil na novo in poskusil vse standardne prijeme, a žal brez uspeha. Google ne najde nič konkretnega. Ima kdo kakšno idejo? Hvala...
![]() |
|||||
Tudi meni je izginila, pol sem restoral (ne zaradi tega) in se je nazaj pojavila, pol še je enkrat izginila zdaj pa sem dobil nov aparat preko garancije in je spet nazaj ikona
|
|||||
Lp kar naenkrat mi je izginila ikona marketplace iphone xs max zadnji ios. Pobrisal app na novo naložil in nič
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Znotraj zavihka Menu se nahaja - najbolj desni zavihek spodaj.
|
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Je komu uspelo kako kontaktirati jst bom res zbolel v parih dneh so me 2x blokirali zaradi slike mačke so ti res vodotesni
![]() _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
niso diht:)
https://val202.rtvslo.si/2021/11/odbita-do-bita-222/ oziroma se link za jabuk https://podcasts.apple.com/us/podcast/ko-te-facebook-izbri%C5%A1e-tehnolo%C5%A1ke-dru%C5%BEine-in-preve%C4%8D/id428533552?i=1000543024008 js sem se distanciral od tega sr&%#
|
|||||
Lp naložil facebook messenger app v app store za macbook pro big sur sedaj mi pokaže tole je kaka rešitev
![]() _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
|
|||||
Tole pa ne razumem od kje ta slika gor na forumu
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |