AppStore ne najde več aplikacij
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 29.11.2021 20:24:44 AppStore ne najde več aplikacij |
|
Imam iPhone 11 pro in se mi je zadnje čase že nekajkrat zgodilo, da na spletu najdem dobro aplikacijo, preko računalnika lahko tudi dostopam do AppStore strani kjer so podatki o aplikaciji, na iPhonu pa te aplikacije v AppStore ne najde. Če grem preko spletne strani kot sem šel na Win, se mi nič ne odpre.
Takih aplikacij je že več. Ali kdo ve kaj je narobe in ne morem namestiti tega?
Dva primera:
https://www.personalcapital.com/
https://pocketguard.com/
|
 |
Jabuček
Kraj: Slovenija |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 29.11.2021 21:19:14 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
Po vsej verjetnosti zato, ker ni na voljo v naši državi. Konkretno Personal Capital ni.
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 29.11.2021 22:54:05 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =)
Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 30.11.2021 09:37:39 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
thxslo je napisal/a: | Vi, Monitorjevci taki odgovori mene bolj že spominjajo na "oglaševanje" kot pa neko realno pomoč. |
??? Če to tako vidite, potem je to vaša stvar. Ampak v naši državi to ni na voljo. So druge alternative, boljše.
thxslo je napisal/a: | Hey-apple - če bo jutri na vasi strani novička "how-to" potem vsaj zraven pripopajte še link do avtorja ! |
Brez skrbi. Ne počutite se ogroženega, tak "nasvet" ni na mestu, še zmeraj naletimo na isto oviro.
Linki pa so zmeraj, če so potrebni. Sicer smo pa že off-topic. Avtorja teme to najbrž ne zanima.
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 30.11.2021 12:00:57 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
hej-apple.si je napisal/a: | ?? Če to tako vidite, potem je to vaša stvar. Ampak v naši državi to ni na voljo. So druge alternative, boljše.
|
Ja meni je delovalo kot da "reddit bot" odgovarja  Oseba je verjetno temo odprla ker si je iskala rešitev/alternativo. Če netehničnim ljudem rečeš "ni na voljo v naši državi" to oni bolj ko ne jemlejo da je lokacijsko omejeno v realnosti gre pa samo za neko nastavitev. Vem da razumete problem, in tudi to ko omenite "so druge alternative", to so za njih samo šifre ki nič ne povejo .
hej-apple.si je napisal/a: |
Brez skrbi. Ne počutite se ogroženega, tak "nasvet" ni na mestu, še zmeraj naletimo na isto oviro. |
Nimam nič tu pa tud ne vidim zakaj bi bil kdo karkoli ogrožen  Kvečjem vas morm pohvalit , morš kr met jajca,vizijo da se spravš v tako delikatesno območje na slovenskem trgu 
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =)
Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 30.11.2021 14:15:28 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
thxslo je napisal/a: | Če netehničnim ljudem rečeš "ni na voljo v naši državi" to oni bolj ko ne jemlejo da je lokacijsko omejeno v realnosti gre pa samo za neko nastavitev. Vem da razumete problem, in tudi to ko omenite "so druge alternative", to so za njih samo šifre ki nič ne povejo . |
Ok, se strinjam, da bi lahko šel dlje. Pri alternativah. Stvar perspektive.
thxslo je napisal/a: | Kvečjem vas morm pohvalit , morš kr met jajca,vizijo da se spravš v tako delikatesno območje na slovenskem trgu |
 Delikatesno območje. Dobra
Hvala in vem, ampak želja je močna in dolgoročna.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 01.12.2021 20:06:21 Re: AppStore ne najde več aplikacij |
|
Haha hvala za tvoj zelo uporaben odgovor, super informacija!
Grem takoj sprobat 
|
 |