Vem da čudno ampak a ima kdo od vas sploh opcijo pisanja na uri?? Imam to opcijo vendar samo v messengerju v smsih ni te opcije imam samo opcijo emoji????????????
| watchOS 8 | |||||
Vem da čudno ampak a ima kdo od vas sploh opcijo pisanja na uri?? Imam to opcijo vendar samo v messengerju v smsih ni te opcije imam samo opcijo emoji????????????
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Se mi zdi, da si eden redkih, ki te opcije nima |
|||||
Jaz je tudi nimam. Ko pritisnem znotraj sms-a na črke mi odpre opcijo za diktiranje _________________ |
|||||
Tudi diktiranja nimam samo emoji ko pa kliknem desno spodaj ni nobenega znaka prazno se mi na tel pokaže tole
![]() _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Takole je pri meni na AW5
|
|||||
Jaz ko šaram po zaslonu se nič ne zgodi _________________ |
|||||
watchOS privzeta tipkovnica bo omogočena le na AW7, kot piše.
|
|||||
Pisanje po uri je bilo vedno na voljo tudi na watch os 7 nevem zakaj nekateri imajo to možnost na watch os 8 beta eni ne dvomim da bo na watch os to onemogočeno
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Probaj uro resetirat na tovarniske nastavitve in potem probaj ... preden vrnes backup ... Mogoce je kaksen problem v tvojih nastavitvah ali pa probleme povzroca kaksen dodatno namescen app ...
|
|||||
Imam naložen beta profil bom počakal do uradnega izida nebom pameten naj bi bilo danes
|||||
|||||
Ce si nalozil prejsnji teden zadnjo beto, je to v bistvu ze finalna in ne bos dobil druge… sele ko bo naslednja razlicica… Sicer pa to nima veze s formatiranjem Nazadnje urejal/a Jest Tor 21. Sep 2021 06:44; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Pobrisal uro in naložil posodobil in evo scrabble je nazaj
|||||
Zdravo vsem
A tipkovnica na uri je mogoca? Ker jst nikjer ne najdm, imamo samo moznost da risemcpo uri tko kokr je zgoraj video, ce jenkoznost se tipkovnice bi rd probal ???? |
|||||
Tipkovnica bo na voljo samo na Apple Watch series 7 |
|||||
Odkar sem naredil update na uri in na računalniku mi noce vec odklepati računalnika z uro ali mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |