Ne razumem ljudi, ki imajo takšne telefone in imajo 3/4 funkcij telefona izklopljenih? zakaj potem tak telefon? čemu..
| Slovensko LTE omrežje | |||||||
Ne razumem ljudi, ki imajo takšne telefone in imajo 3/4 funkcij telefona izklopljenih? zakaj potem tak telefon? čemu..
|
|||||||
jaz pa ne razumem ljudi, ki ne razumejo ljudi, ki si prižigajo funkcije po potrebi.
še vedno imaš telefon, ki je zmožen vsega tega in si jih vklopiš, ko jih rabiš? če imaš pa ericsson ga628 pa niti ne moreš nič vklopiti, razen aparatus na ON in OFF. |
|||||||
Hja prav imaš, vsak ima svoje mnenje
|
|||||||
Danes dopoldan v BTCju na parkiriscu pri Kristalni palaci
![]() |
|||||||
So izgleda pri bob-u odstranili omejitev hitrosti pri LTE-ju...
Lokacija: Kranj ![]() Nazadnje urejal/a Jest Pet 26. Maj 2017 08:34; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||||
Bi bilo malo čudno, da bi imel bob višje hitrosti kot večina Simobilovih paketov...
|
|||||||
rabim pomoč.
Imam iphone SE, pa mi ne dela LTE omrežje (telekom). Moram kaj nastavit? Območje naj bi bilo pokrito z LTE..če gledam zemljevid. Hvala. |
|||||||
Pa imas pravo SIM kartico? Imas aktivirano storitev LTE? Ti je s to kartico ze delovalo v kaksnem drugem telefonu? Poklici operaterja za pomoc ... Oni lahko preverijo, ce imas izpolnjene vse zahteve... http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/lte-4g |
|||||||
sim je prava, lte je tud aktivirano. torej ostane samo telefon. a v ios 9.3.2 nič več cellular ? kje na telefonu vklopim lte? |
|||||||
Settings/cellular/cellular data options/voice&data
|
|||||||
jaz imam takole settings/mobile data/mobile data options/voice&data in obkljukano LTE na telekomu pravijo da iz njihove stvari vse štima. potem ostane samo telefon ??? |
|||||||
Pri tebi pise "Mobile data" zato, ker imas drugace nastavljeno regijske oz. jezikovne nastavitve... Pri English (US) je Cellular Data
pri English (UK) pa Mobile Data
Poslji se SMS LTE na 1918 ... http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/lte-4g
... ali pa daj "reset network settings" in po rebootu se enrkat probaj ... in preveri, kako imas nastavljeno v "Mobile Data >> www.jabuk.si/nastavitve Pa lahko si na podrocju, kjer ni LTE ... |
|||||||
Težava pri meni je da me meče iz interneta, skrije se ikona LTE.
Če vključim letalski način in potem spet izključim letalski način, nekaj časa je ikona potem pa me spet vrže ven. Operater mi zagotavlja da na moji lokaciji n ebeležijo kakih motenj. Sumim da je napaka v telefonu, ta je iphone 8. Kaj bi lahko bil narobe? Telefon ni bil poškodovan. |
|||||||
Mogoce imas tezave z sim kartico sam telefon po sebi mislm da ne povzroca tezav ,koliko casa ze imas sim? Probaj zamenjat sim kartico da vidis ce na vsaki se pojavi ista tezava ce se potem mislm da je samo servis resitev _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||||
Sem že dal nazaj v i5s pa je kar v redu.
Obstaja kaka opcija da kako drugače še lahko preverim če je kriv telefon. |
|||||||
Daj noter drugo SIM kartico. |
|||||||
Obujam spet debato. Tokrat klici prek VoLTE(/VoWIFI) omrežja. Telemach ga pri kar nekaj drugih blagovnih znamkah telefonov ima, pr jabki pa še kar ne. Je to res na strani applea, da porihta?
Pa še na iphoneih vowifi niti ne dela, stvari se pa očitno tudi nič kaj ne premikajo. Kako vam pa kaj 5G štima na vaših novejših jabukah? A1 bi naj v kratkem omogočil. TS ima to že bojda porihtano. Telemach? |
|||||||
VoLTE na Telekomu dela super, A1 ima že pripravljeno ampak naj bi čakali apple da certificira? Skratka na A1 še ne deluje.
_________________ MacBook Pro 14 |
|||||||
Telemach ni uradni zastopnik Apple naprav -> ne more imeti uradno certificiran VoLTE za Apple naprave -> ne more imeti VoLTE na Apple napravah. It's that simple.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||||
Tudi pri A1 je kot kaze od nedavnega ze aktivno... samo bo treba izgleda pocakati 14 dni, da aktivirajo pri obstojecih uporabnikih... http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=548615#548615 |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 98, 99, 100 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |