Jabuček 

| Pridružen/a: 23.09.2021 | 

| Prispevkov: 28 | 

| 

| 

| 

| 

Prispevek: #1   Objavljeno 22.10.2021 16:32:34 Tipkovnica, Ipad Air zadnje generacija na monitorju    | 
						       | 

Pozdravljeni,

Imam namen doma imeti priklopljenega MacBook Air (M1) na monitor. Uporabljat brezžično tipkovnico in miško. Zanima me ali kdo ve sledeče:

Ali je to lahko tipkovnica, namenjena za Windows računalnike. Kako deluje @ in ostali znaki, saj se razlikujejo lokacije komand v primerjavi z Apple tipkovnico.

Apple brezžična tipkovnica se mi zdi draga v primerjavi s konkureco.

Zanima me tudii, ali je kdo priključil Ipada že na monitor. Sprašujem, ker naj nebi bila slika čez celi ekran. Bi si pa to želel. Vir: Youtube. 

(moja boljša polovica uporablja samo še Ipad-a).

Monitor bo velikosti 27" 

Hvala.

| 

Stevie Wozniak 

| Pridružen/a: 30.10.2008 | 

| Prispevkov: 1087 | 

| 

| 

| 

| 

Prispevek: #2   Objavljeno 22.10.2021 18:05:47 Re: Tipkovnica, Ipad Air zadnje generacija na monitorju    | 
						       | 

| TilenKresnik je napisal/a: | 	 		  Pozdravljeni,

Imam namen doma imeti priklopljenega MacBook Air (M1) na monitor. Uporabljat brezžično tipkovnico in miško. Zanima me ali kdo ve sledeče:

Ali je to lahko tipkovnica, namenjena za Windows računalnike. Kako deluje @ in ostali znaki, saj se razlikujejo lokacije komand v primerjavi z Apple tipkovnico.

Apple brezžična tipkovnica se mi zdi draga v primerjavi s konkureco.

Zanima me tudii, ali je kdo priključil Ipada že na monitor. Sprašujem, ker naj nebi bila slika čez celi ekran. Bi si pa to želel. Vir: Youtube. 

(moja boljša polovica uporablja samo še Ipad-a).

Monitor bo velikosti 27" 

Lahko si kupiš v Big Bangu Logitech tipkovnico, ki deluje na Macu. cca 50Eur.

Hvala. | 	 

|