Jst samo še nism posodobil iphone na 14.7. ker trenutno nimam wifija v službi.Možno to da pri meni noče??
| ECG | |||||
Jst samo še nism posodobil iphone na 14.7. ker trenutno nimam wifija v službi.Možno to da pri meni noče??
|
|||||
Zelo verjetno _________________ |
|||||
Tudi meni - posodobil obe napravi (Watch in iPhone). |
|||||
evo takoj ko sem posodobil iphone na 14.7 je začel delovati EKG
|
|||||
Sem smatral da si oboje posodobil, ko si napisal da imaš update narejen. Napravi sta povezani med sabo in ne funkcionira na različnih verzijah _________________ |
|||||
tudi jaz sem danes eno kupljeno v Sloveniji brez problema aktiviral
|
|||||
Zdaj je Slo podprta tudi v iOS 15 beta 4
|
|||||
in sedaj ko smo vsi deležni ECG funkcije, koliko vas jo res uporablja?
Osebno probal sem pred časom, in zaradi mene jo lahko umaknejo |
|||||
Sem že v letih, ko si pozoren na vsako špikanje v prsnem košu. Torej ja, ga vklopim ob takih momentih |
|||||
Nismo vsi isti. V drugi diskusiji forumaš ne more brez fukncije pisanja sporočil na AW. Jaz pa nisem v 4 letih enega sporočila na uri napisal.... _________________ |
|||||
sej samo vprašam pač kok ljudi to uporablja.
aja smsjev pa tut jst ne pišem na uri |
|||||
Žena je srčni bolnik. Kadar ima vrtoglavico ali pa "čuden" občutek v prsnem košu si izmeri.
Tudi sporočila si piševa preko ure kadar telefon ni ravno pri roki |
|||||
In kako se odnese tistim ki ga redni uporabljate a kaže prav?p
|
|||||
Saj vse kar naredi je da ti napiše ali imaš pravilen ritem in ali zazna aritmijo.
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
Ni čisto tako, pove namreč, ali imaš sinusni ritem ali pa atrijsko fibrilacijo. Drugih aritmij ne detektira samodejno, ker so ponavadi manj pomembne. Kar pa je važno - izriše ti enokanalni EKG z možnostjo izvoza v pdf, tukaj pa izkušeno oko lahko prebere marsikaj. |
|||||
Ni da so manj pomembne, ampak prepoznava je veliko težja kot pri atrijski fibrilaciji.
Ključni moment je, da ura lahko zelo enostavno zazna, kdaj ti srce hitro bije (pač to je že od prvega modela naprej). Če obenem ugotovi, da se ob tem ne giblješ oz. se nisi gibal v predhodnih minutah, je to znak, da bi lahko bilo nekaj narobe in ponudi, da odčita še EKG. Če prepozna atrijsko fibrilacijo (eden najpogostejših vzrokov prehitrega utripa pri starejših), to pač javi. Ključni diagnostični moment je, da pacient v začetnih fazah pogosto ne zazna visokega utripa v mirovanju, ura pa ga. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |