Čisto možno. Sem tudi po drugih forumih videl podobne težave... Z 12 in 11ko
| Iphone 12 pro - tisina | |||||
Čisto možno. Sem tudi po drugih forumih videl podobne težave... Z 12 in 11ko
|
|||||
Isti odgovor sem dobil le da so men predlagali še izklop 5G.
Res najboljše, da grem na 7 EUR paket pri enem od trgovskih ponudnikov "Težava se že rešuje v navezi s proizvajalcem. Rešitev bo nameščena z redno programsko posodobitvijo, ki jo pričakujemo v začetku aprila. Svetujemo, da redno posodabljate programsko opremo telefona. V izogib težavam in slabi uporabniški izkušnji, predlagamo izklop VoLTE (sporočilo SMS z vsebino VoLTE NE pošljete na številko 1918) do aprilske posodobitve. Pred izklopom VoLTE je potrebno izključiti storitev 5G (sporočilo SMS z vsebino 5G NE pošljete na številko 1918)." |
|||||
Če je težava v iOS, pol nimaš kaj... očitno potem Telekom ni kriv in tudi ponuja boljšo tehnologijo za navdušence
|
|||||
Jaz sem naredil tole:
V izogib težavam in slabi uporabniški izkušnji, predlagamo izklop VoLTE (sporočilo SMS z vsebino VoLTE NE pošljete na številko 1918) do aprilske posodobitve. Pred izklopom VoLTE je potrebno izključiti storitev 5G (sporočilo SMS z vsebino 5G NE pošljete na številko 1918)." In za enkrat danes nisem imel teh težav. Lp |
|||||
Okoli teh težav, sem naključno naletel na maharja, res maharja 100 na uro, prodaja telefone in pakete Telekoma, in mi je svetoval še IZKLOP klici preko WI-FI oziroma na CRO Wi-Fi pozivi damo na izključeno. Jasno Volte tudi izključeno. Kaj je bila moja težava, ne vem zakaj je GSM na Wi-Fi omrežju na 3G in ne gre nikakor na 4G - LTE , zakaj ne vem, potem, kaj gledam na netu in ja , ker je morda Wi- fi slab ne odpre strani, kaže pa 3G. Potem poleg prejšnjih nastavitev, ki nimajo vpliva na Viber in podobne aplikacije, izklopim še Wi-FI generalno na GSM-u in ja ZAČUDA, takoj telefon skoči na 4G - LTE ???
Torej, zakaj je tako neumen, da dokler ima Wi-Fi dober ali slab ne vklopi oziroma namerno ne 4G- LTE. Stvar lahko demonstriram in je vsakič tako, ne samo občasno torej vedno enako ? Kaka ideja ? |
|||||
Ne razumem točno, kaj misliš, ampak VoWiFi (WiFi calling) nima veze s tvojo dejansko povezavo na internet. To ti samo klic, ki bi šel sicer po volte, preusmeri po wifiju, kadar je slab lte/5g signal, da ostane HD zvok. Razlika je ko dan in noč, če kličeš nekoga, ki ima isto volte/vowifi.
Spletne strani ti podpira preko česarkoli je na voljo. Klici itak porabijo samo par kbps, ampak pri 3g in 2g omrežjih je manj "kanalov", tako da včasih ne dela hkrati internet. Na lte in wifi vse laufa hkrati. |
|||||
Še ima kdo te težave? Zadnjih par dni je za
TIšina ko kličem, ko me kličejo me ne slišijo. Ko kličem nazaj Call failed .... |
|||||
Podobne probleme je imel brat. Mislim, da te reši restore. |
|||||
Odpravljeno bo z iOS 14.5
|
|||||
Ne pomaga. upam, da 14.5 to res reši. |
|||||
Jest mam na miniju enak problem.
|
|||||
ali pa rešeno s prehodom iz Telekoma kam drugam
|
|||||
Ne vem a gre za enak problem. Jaz mam problem ko kličem, da po 10s potrebuje, da se vzpostavi klic. Drugič pokličem pa takoj pokliče. Potem spet 10s tišina in sproži klic. Sem pa opazil, da tega problema nisem imel na a1. Na telekomu sem pa imel na 12 pro ta problem i sedaj na 12 pro max.
_________________ |
|||||
In hkrati izgubiš največjo prednost telekoma: volte in wifi calling (HD klici in klici zastonj tudi, ko ni signala, v tujini ...) |
|||||
Prav veliko ne izgubi. V tujini deluje WIFi vse variante, če ni signala potem tudi nič ne deluje...
|
|||||
prednost ???
ravno na telekomu pravijo, zaradi te "nakake tisine" da se izklopi Volte ?!?! wtf ....
|
|||||
Nazadnje urejal/a stonhenge4 Čet 22. Apr 2021 10:47; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ker je kriv iOS, ja. zdaj je popravljeno z ios 14.5, ki pride naslednji teden |
|||||
IOS 14.5 je zunaj....
pa da vidimo, ce na Telekom omrezju deluje OK Volte in/ali VoWifi |
|||||
Včeraj update-al. DO sedaj brez problemov
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |