Ali je pri imacu mid 2011 potrebno karkoli naredit (senzorji ipd...) če bi hotel samo odklopit hdd disk? Disk crkuje, in ga ne bom menjal, ker imam dodatno že ssd.

| Imac mid2011 odklop diska | |||||

Ali je pri imacu mid 2011 potrebno karkoli naredit (senzorji ipd...) če bi hotel samo odklopit hdd disk? Disk crkuje, in ga ne bom menjal, ker imam dodatno že ssd. 

| 
	|||||

| 
	|||||

Imam neuporabljen senzor s SATA kablom. Baje je dovolj, če ga samo priklopiš. Brezplačno ti pošljem, če želiš. Pošlji ZS.  | 
	|||||

hvala za ponudbo. Ga rabim? Ker SSD imam že sedaj kot drugi disk, jaz bi samo hdd odklopil...  | 
	|||||

Ja, ne vem. Ti moraš sam ugotoviti. 

Načeloma je situacija sledeča: če odklopiš izvirni disk Apple Hardware Test pokaže napako ter ventilator dela na polno.  | 
	|||||

Hvala, sem ti poslal ZS. Bolje biti pripravljen, da ne bom 2x razdiral  

| 
	|||||

Lahko pustiš priklopljen le SATA power, v primeru, da imaš že SSD zraven vgrajen. Kolikor mi je ostalo v spominu, bodo v tem primeru ventilatorji delovali pravilno. 

| 
	|||||

YO samo eno vprašanje imac mid 2011 disk bom menjal ssd ki že ima svoje kablovje pa sem spotoma razmišljal, da bi dvd rom kr ven vrgu itak ne dela in nikoli ni v uporabi senzor bom kr nekam na ohišje prilimal in ga kasneje uravnaval z macfanom LOL a moram bit še na kaj pozoren???

DVD rom gre ven tudi zaradi boljšega pretoka zraka. Hvala.  | 
	|||||

Hvala za nepomoč sem uspel zrihtat sam dela k urca Lp...  | 
	|||||

Ti bi rad v 1 uri že prejel kompleten odgovor na tvoje ne najbolje zastavljeno vprašanje? Nismo mi plačani, da odgovarjamo v 15 minutah Jaz sem pri 2011 vedno uporabljal ODD v SSD adapter, da sem ohranil pravilen airflow na hladilnik kartice. Če SSD kar porineš v tisto luknjo, potem oviraš pretok zraka od spodnjega ventilatorja do hladilnika grafične. Senzor pa potem prilepiš na SSD ali nekam v okolico (lahko tudi na hladilnik GPU).  | 
	|||||

Ni panike nisem rabil tako hitro odgovora itak sem sam spedenal vprašal pa sem čisto preprosto očitno ne znaš brat. Bo treba na večerno 1. razred delat Ampak ti je upravičeno glede na to kakšne klobase pišejo drugi po tem forumu.  | 
	|||||

bobo, smiri konje  .. 

ti je povedal to kar ti noben od serviserjev ni. Le zakaj ti je crkavu GPU _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop!  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |