Imam nameščena Ghostery Lite in Magic Lasso, pa še vedno dobivam Bookinge, Aliexpresse in xxx. Smotano je, ker mi ta računalnik uporablja tretješolec.
Kje naj še kaj pobrišem, da bo deloval normalno?

nadležni popup-i | |||||
Imam nameščena Ghostery Lite in Magic Lasso, pa še vedno dobivam Bookinge, Aliexpresse in xxx. Smotano je, ker mi ta računalnik uporablja tretješolec. Kje naj še kaj pobrišem, da bo deloval normalno? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Uporabljam AdGuard. Če želiš testirati imam tudi crackano verzijo. Če bi zadeva delovala pa se lahko odločiš za nakup. _________________ Macbook Pro 13 Late '13 (i5-4258U, 8 GB, 256 GB, macOS 11.1) iPhone 6s 128GB Hackintosh CustoMac Mini (Gigabyte Z97N-WIFi, i7-4790K, 16 GB, Broadcom BCM94360CS, RX 580 Pulse, macOS 10.15.7) |
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Obicajno se zacnejo pojqvljati na zacetku uporabe Safarija. Odpre se nov zavihek in vsebina ali pa samo, da nimadostopa do vsebine. Po pol ure uporabe (ocena) se popupi ne pojqvljajo vec. Zbrisal sem zgodovno, kukije, v preferences sel na popup window in vse pregldal. Kot danisem naredil nic. Danes se je vse ponovilo. Kljub dvema aktivnima programckoma. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Poročam jutrí ![]() Opažam pa, da se precej hitreje odyiva. Le še tale z in y moram yamenjati .. nekje ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |