Zanima me realna vrednost ipada 2 32gb.bil je zamenjan pred 4imi meseci za novega.ohranjen,kot nov brez praske.mika me,da bi ga prodal...
Hvala
| Vrednost mojega iPad-a (1st Generation / 2nd Generation) | |||||
Zanima me realna vrednost ipada 2 32gb.bil je zamenjan pred 4imi meseci za novega.ohranjen,kot nov brez praske.mika me,da bi ga prodal...
Hvala |
|||||
Me res matra firbec
|
|||||
Realna cena 250€..
|
|||||
Imam ipad 1 16gb wifi. Kupljen je kot razstavni model, zato ima zadaj prasko od zascite. Drugace je brezhiben in ima se zgodi garancijo se leto in pol. Koliko bi dobil zanj?
|
|||||
Imam ipad 3. generacije, wifi only, bele barve, 16gb. Kupljen julija 2012 v Bigbangu. Ohranjen odlično, le na zgornjem levem robu od zadaj ima droben ris. Zraven je še originalen smart cover.
Menjal bi ga za iPad Mini, pa me zanima, približno koliko je vreden? |
|||||
Tm ene 180€ |
|||||
...
|
|||||
Koliko bi bil vreden ipad mini 1 64gb bele barve z škatlo računom wifi model ekran brez prask kot nov na enem robu pikica?? Ali bolje vržt kam v arhiv
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Arhiv
|
|||||
Na takem sam gledam tv, prebiram pdf-je, sledim koledarju in mailom... pa budilka, opomniki ipd. Največja vrednost je, da se ne sekiram, ko ga mulci maltretirajo na morju v kampu itd... torej - največja vrednost je - da ni vreden nič denarja, uporaben pa je še vedno!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |