Alhue / Dahue kamere in domofoni | |||||
Imate kaksne izkusnje glede kamer (predvsem) in domofonov s strani proizvajalca Alhue oziroma Dahue? Kje kupujete? Lp, _________________ Nekaj nabranega: 💻Apple MacBook PRO 16" 📱Apple iPhone 11 ⌚Apple Watch 5 📱Apple iPad Air 3 |
|||||
![]() |
|||||
To najceneje dobis v www.digitklik.si |
|||||
![]() |
|||||
tu naročam ja, ampak me zanima, če še kje in če kje ceneje? in kako ste ostali zadovoljni.. zadnje dni gledam predvsem te, so smešno poceni: https://reolink.com _________________ Nekaj nabranega: 💻Apple MacBook PRO 16" 📱Apple iPhone 11 ⌚Apple Watch 5 📱Apple iPad Air 3 |
|||||
![]() |
|||||
Ma mene ima da drugega kot 8MP sploh ne pride v poštev. Kak full HD ni vec zanimivo, ker res ni nič posebnega od slike. Bolj je problem pri takih kamerah hw kamor to snemaš. Ce mas 2 kameri se gre. Ce pa postavljas sistem kjer rabis 15-20 kamer je oa zadeva malo bolj komplicirana. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
![]() |
|||||
Kam pa snemas in kaksne kamere imas? |
|||||
![]() |
|||||
Dahua pa ima super snemalnik tipa NVR recimo. Večino, ko gre za snemalne sisteme vežemo na snemalnik.. razen če je ena ali dve kameri, potem kar direktno v kameri mSD kartico in se zapisuje direktno na njo. Ampak ni to to.. zato sem spraševal, če ima kdo kakšne druge izkušnje, kje drugje kupuje itd. ![]() _________________ Nekaj nabranega: 💻Apple MacBook PRO 16" 📱Apple iPhone 11 ⌚Apple Watch 5 📱Apple iPad Air 3 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |