Obstajajo pa neki USB snifferji če bi telovadil preko kakega HomeAssistanta
| iOS Siri Shortcuts | |||||
Aqara senzorji delujejo tudi preko Zigbee ampak rabijo svoj Aqara Hub tako kot Philipsov.
Obstajajo pa neki USB snifferji če bi telovadil preko kakega HomeAssistanta _________________ |
|||||
Mam aquara g2h kamero tako da bo ziher bolje delalo kot z eve ali fibaro. Če naredim avtomatiko preko senzorja kamere se luč prižge v hipu.
|
|||||
Čisto možno, ne vem jaz imam samo Fibaro CO senzor, ki deluje preko BT drugega nič... Tako, da ne morem ravno testirati.
_________________ |
|||||
Do pred nekaj dnevi je tale shortcut deloval, sedaj pa zadnji korak izpusti.
Kaj je narobe? ![]() |
|||||
|
|||||
Skor sem zihr, da je to zadnjega updata. Pri meni pa zgleda sproži play ampak brez glasu.
![]() |
|||||
Kr luštna bližnjica:
Tale podacast dodaš v Podcasts app: https://podcasts.apple.com/si/podcast/news-from-radio-slovenia/id1545112813 Siri shortcut:
"Hey Siri, play latest news" |
|||||
|
|||||
Ali obstaja shortcut, ki bi avtomatsko auto edital vse oziroma fotografije, ki jih oznacis v Photos appu?
|
|||||
Najbrž ne, ker tko kot jest ne vem, tud shortcutsi ne vejo kaj bi ti edital
|
|||||
Tisti “auto” gumbek bi izbral, ki sam polepsa sliko.
|
|||||
Meni je pa top, da mi ni treba SMS-ja tipkat med vožnjo, da odklenem ali zaklenem alarm in to naredi Siri ???? Naslednja naloga probat Shellj stikala.
|
|||||
A mi lahko en pove, kako...seveda če se sploh da, da bi naredil shortcut da povežem ajfona prek bt z carkit v avtu...ker se mi iz neznanega razloga ajfon sam ne poveže in moram zmeraj na novo it kle v bt in kliknit na carkit...
![]() _________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||||
bi blo tud men super če bi jih lahko pošiljal v slovenščini. tko mi je pa neuporabno. |
|||||
poskusita narediti enak shortcut preko Receiver Radio app-a. Mislim, da meni še vedno normalno deluje, sprobam pa lahko jutri. App je nekje 4 €, vendar super dela. |
|||||
saj zdaj deluje OK, se je vmes "popravilo" in spet nomalno deluje
|
|||||
Imam nekaj nedelujočih shortcuts, ker so transmit ukinili.
Ali kdo pozna kakšen ftp app, ki bi deloval v shortcuts? Imel sem naštimano, da mi je sliko zmanjšal, preimenoval in prenesel na ftp. Zelo uporabno za recimo lepljenje slike na forum. Odkar transmit ne dela ne najdem druge opcije. |
|||||
oj, kateri car kit uporabljaš? a lahko šeraš link?
hvala. |
|||||
_________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||||
A je kakšna opcija, da se Shortcut, ki deluje na principu...
... When iPhone connects to XYZ BT -> Play Music ... ... nastavi tako, da ne rabiš vsakič ročno kliknit na notification za Shortcut in "Run"? Nekaj časa nazaj (če se dobro spomnim) je še bilo v nastavitvi automationa, "run without asking" zdaj na 15.3 pa tega več nimam. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |