| Krco17 je napisal/a: |
| KONČNO ! pa še za normalno ceno , sm mislu da bo 9,9€ |
Koliko pa je?
| Spotify | |||||
Koliko pa je? |
|||||
|
|||||
Bi bil kdo za family plan, da pride ceneje narocnina?
|
|||||
Super že aktivirano 👍💪😉 _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Vprašanje je samo, ali je ponudba glasbe enaka kot recimo UK/USA ali je pri nas bolj okrnjeno zaradi avtorskih pravic? Ker deezer vem, da je imel lokalne omejitve, prav tako apple music, spotify pa tudi ko sem probaval USA in UK, je bila razlika kaj vse sem lahko poslušal.
Mogoče kdo ve, če kje kaj piše na to temo? _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||
Ne, ni omejitev.
_________________ Macbook Pro M1 16' 2021 iPhone 12 Mini |
|||||
Hvala za izviren odgovor. |
|||||
Kar se tiče naše lokalne glasbe imajo praktično vse oz. veliko več kot Apple music. Top mi je tudi, da lahko z telefonom kontroliram glasbo na drugi napravi in ga uporabljam kot nekakšen daljinec. Šele zdej vidim kk je bil zadaj Apple Music....
|
|||||
Uporablja kdo Sonos zvočnike? Spotify mi trenutno noče predvajati na Sonosu (v native načinu). Zvočnik sicer najde, ponudi opcijo predvajanja, poveže pa se ne. Airplay pa dela. |
|||||
Na Echojah dela super. Se pa da lepo upravljalt v Home Assistantu, tudi playliste,... no pa tudi v Homekitu sta se dva stikala pojavila
|
|||||
Meni dela na ONE brez tezav. Sem dodal account in je.
|
|||||
No si pa zaslužimo vsaj slovenski link https://www.spotify.com/si/premium/ _________________ Mastercard kartica Curve Uporabi kodo PPSAT (https://www.curve.app/join#PPSAT), ter sebi malo skrajšaj čakalno vrsto (in obema pridobi 5 funtov dobroimetja). |
|||||
In? Še vedno je vse v angleščini.
|
|||||
Slovaki bi teoretično lahko imeli drugačne cene...
|
|||||
To ja, ampak ker je cena ista sem pač pustila tisti link
|
|||||
Je pa razlika v tem, da je v Sloveniji še posebna ponudba za študente, česar na Slovaškem nimajo.
|
|||||
Ubistvu sedaj vse kar si rabu je da si se na vsakih 14 dni 1x logiral prek VPNja kar .. free appov za to pa mrgoli z USA ipjem... bo pa zanimivo vidt kakšna bo ponudba muske za ex-Yu trg oziroma razlike.
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Family plan je v Sloveniji za 1 eur dražji. |
|||||
Res je
|
|||||
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |