za engadget meets macworld lahko pomagam postavit wordpress.
| Revija o Applu v Sloveniji | |||||
za engadget meets macworld lahko pomagam postavit wordpress.
|
|||||
sej nebi blo treba, itak bi se lahko v obstojeco jabuk.si stran dodalo zadeve. oblikovno lahko ostane podobno, mogoce malenkost updatea-no. Sicer pa par kategorij, par piscev pa mamo. Makonja se je zadeve pred prazniki dobro lotil, samo timing zal ni bil pravi.
V 2009 pa bi se lahko zadeva speljala. lp |
|||||
se strinjam. sam še vedno sem za sestanek.
lp, m |
|||||
Članke bi trebalo odpreti, dodati rubriko "Tutorials" oz. kaj podobnega z možnostjo komentiranja.
|
|||||
Tudi pri novicah bi blo dobro če bi se dalo komentirat.
|
|||||
Se popolnoma strinjam. |
|||||
1. Jaz bi vključil tudi segmente: iPod, iPhone, SW, 3rd party SW, Mac Pro, Mac dodatki.... pa se poveča (to je bilo napisano na brzino) 2. Delam v grafiki in še vedno se prebere več tiskanega čtiva kot elektronskega... sicer pa smo idejo o "papirju" že opustili 3. Zato pa bi morali pristopiti h temu z različnimi sponzorji... pač vključit vsa možna poznanstva 4. Pa MojMikro in Monitor še vedno živita... da ne omenjam ostalega klumpa 5. Zato smo opustili idejo o "papirni" obliki 6. ... Mislim, da bi morali to bol razčlenit in se vsekakor dobit in .... ja gledat na svet z večjim optimizmom |
|||||
Lahko pomagam pri postavitvi zadeve v Drupalu.
|
|||||
Mislim, da bo bilo res potrebno uredit nek CMS.. naj si bo to Drupal, Wordpress ali kaj drugega... Jaz sem Wordpress ninđa tako da lahko s tem pomagam.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |