Kaj ti pa sporoci? Poklici banko... mogoce oni kaj blokirajo...
			| iOS 13 | |||||

Kaj ti pa sporoci? Poklici banko... mogoce oni kaj blokirajo... 

| 
	|||||

Mozno, da so bile kakšne transakcije sumljive (ne pri tebi) in potem avtomatično dajo trgovca na črno listo. Če se je to zgodilo bodo uredili v roku parih dni... 

| 
	|||||

Ko sem hotel plačati mi je zavrnilo kartico, ko sem jo pobrisal, je ne morem več prijaviti.

Bom počakal do ponedeljka, da vidim, kaj pravi banka. LP  | 
	|||||

Samo verjetno javi kaksen razlog, zakaj je ne mores dodati... 

| 
	|||||

Your payment method was declined. Update or add a new payment method and try again.

LP  | 
	|||||

V takem primeru je najbolj najprej poklicati na banko... stevilko imas verjetno na zadnji strani kartice... in delajo ponavadi non-stop... Najbolje je poklicati kar tako po neuspeli transakciji... Oni bolj podrobno vidijo, zakaj je transakcija zavrnjena... Lahko sise recimo tudi zmotil pri vnosu kaksnega podatka... 

| 
	|||||

Rešeno,

klical na servisni center banke (številka je tako na malo napisana, da sem jo komaj našel) in so sprostili kartico. Menda so imeli neke težave (sumljive transakcije), in niso imeli časa obvestiti strank, da so kartice onemogočili ... LP  | 
	|||||

_________________ lpS  | 
	|||||

13.5 je zunaj. 
			_________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

Mask detection res fino dela, takoj ponudi tipkovnico. Prej ali si čakal ali pa pritisnil FaceID napis, vendar je vseeno dlje trajalo.  | 
	|||||

Meni pa ne dela faceid če imam masko, moram jo potegnit pod nos.  | 
	|||||

nikoli ti ne bo.  

| 
	|||||

Ja, to sem mislil. Zaradi službe sem že prej veliko nosil masko in je bilo nadležno. Pa recimo v trgovini, da pogledaš na listek. Se mi pa zdi, da dejansko zazna masko. Recimo, če si z roko pokriješ del obraza, ne dela in čaka zaznavo obraza.  | 
	|||||

Lahko pod FaceID dodaš kao še en obraz (oz. alternate appearance) in si pri prvem skeniranju obraza pokriješ z masko eno polovico obraza, pri drugem pa drugo.

Ni 100% ampak mene večino časa tudi čez masko že prepozna odkar sem to naredu (se pa zavedam, da to verjetno močno zmanjša varnost FaceIDja)  | 
	|||||

Meni ne dela nikakor to...  | 
	|||||

Kaj točno pa ti ne dela? 

| 
	|||||

Ko mam masko gor mi ne zazna maske in ne ponudi gesla takoj, moram vseeno podrsati gor... 

| 
	|||||

Saj to je normalno. Ko podrsaš gor, pa takoj da za geslo tipkat, prej si moral čakat kar nekaj časa.  | 
	|||||

Aa okej, sem mislil da mora avtomatsko ponudit geslo ko zazna masko. 

| 
	|||||

Saj ponudi... cim telefon vzames v roke in zelis uporabljati... Ce imas vkljuceno funkcijo Raise to wake... 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 33, 34, 35 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |