Ne
| Messenger na iPhone | |||
Ne
|
|||
Nisem prebral celotne teme, zanima me kako pridem do arhiviranih sporočil v appu?
|
|||
Lp uprašanje od kdaj se ne da več v messengerju stisnt velik like ali emoji drugi z androida ali pc pa normalno men
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||
V cem je problem?
![]() |
|||
Problem je v tem, da se ne da stistniti vec velikega “like”, ce tiscis na moder “like”...
|
|||
Ravno zato sem prilepil sliko, kjer se vidi ta moder “like” oz. thumb up....
|
|||
In v čem je fora da ga ni več saj ne da ga rabim ampak sem pač opazil da ga ni
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||
Se enkrat vprasam... v cem je tocno problem? Gumb z modrim “thumbs up” je prisoten in tudi delujoc... kar je tudi razvizdno iz screenshota ...
Pa se enkrat screenshot z oznacenim... ![]() |
|||
|
|||
No... tega pa nisem vedel, da je bil lahko se vecji like... Mene itak moti, da je ta like zraven vnosnega polja za besedilo ... ker ga dostikrat ponesreci pritisnem
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |