Živjo!
Eno vprašanje!
A se na ipad air 1 splača menjat baterijo ali raje kupit vsaj ipad air 2?
Če menjat, kje je najugodnejše?
Hvala!
lp Alex
| iPad težave | |||||
Živjo!
Eno vprašanje! A se na ipad air 1 splača menjat baterijo ali raje kupit vsaj ipad air 2? Če menjat, kje je najugodnejše? Hvala! lp Alex |
|||||
Nov iPad Pro 11 se mi noče priključiti na wifi. Javlja, da je napačen password, čeprav to ni. Sem probal že vse mogoče: resetiranje network settingov na iPadu, rebootanje routerja, izklop routerja, spreminjanje nastavitev wifi na routerju... Ima kdo kakšno idejo, kaj bi še lahko bilo? It just works... except when it doesn't.
Na hotspot iPhona gre, ampak to seveda ni to. |
|||||
Moja ideja je spreminjanje WiFI nastavitev na routerju, dokler ne bo začelo delat.
|
|||||
Probaj izbrisati na iPadu WiFi brezžično točko in jo potem na novo povezati.
|
|||||
Sem probal še komplet resetirati iPad, pa se že na setup screenu noče priklopiti.
|
|||||
Kateri router pa imas? Je na tem rotuerju ze kdaj delalo?
|
|||||
Nekaj od TP-Linka z DD-WRT. Nikoli nobenih problemov, vse se je gor priklapljalo, Windows, Android, iOS.
Sem zdaj se menjal geslo in v naslednji fazi izklopil opcijo "WPA3 Personal / SAE", pa ni bilo sprememb. Izgleda da bo treba zadevo vrniti... |
|||||
Ko si povezan na Hotspot od telefona, naredi force restart iPada in se potem poskusi povezat. Lahko tudi probaš iPad dat na Airplane mode, in takrat vklopit in se povezat preko Wi-fi.
|
|||||
ima mogoče kdo probleme z novim ipadom pro 11 kar se tiče polnenja. namreč usb c konektor morem premikat v vse smeri, da začne delovati. in če bi šlo to skozi pri garanciji?
|
|||||
original kabel? |
|||||
|
|||||
zgleda da je pri meni bil res kriv neoriginalen kabl
|
|||||
Je razdelek "battery health" samo na iphonih ali bi moralo pokazati tudi na ipadu? Ali pa se pokaze sele po daljsem casu oz. konkretnem stevilu polnilnih ciklov?
|
|||||
Health je samo na iPhonih...
|
|||||
tv ne prepozna ipada ki je s kablom hdmi priklopljen nanj
moram kaj v ipadu nastaviti |
|||||
Na televizije mores nastimat s kerga vhoda(hdmi) ti naj bere signal in prikazuje sliko. drugic probaj v ze nerejeni temi "ipad tezave" uprasat .. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=33275&start=520 _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
to sem najprej naredil ne pomaga |
|||||
Pozdravljeni,
danes sem skoraj posodobil iPad, saj ko sem kliknil na posodobitev in počakal nekaj minut sem mogel iti iz doma, zato se iPad ni mogel do konca posodobiti. Ves čas ko sem bil zdoma, se mi je prikazala bela svetloba in jabuček ter nato tema. To se ponavlja in ponavlja, zato ne vem kaj naj naredim. Mislil sem, da ko bom prišel domov na internet in ga priključil na elektriko se bo posodobil do konca, a se NE. Še naprej se izmenjujeta bel in črn zaslon. Poskusil sem že držati gumb za izklop, da bi se nekaj zgodilo, a se tudi tukaj ne zgodi nič. Zato vas prosim za pomoč. Vnaprej se zahvaljujem za odgovor. |
|||||
https://help.ifixit.com/article/108-dfu-restore
Upam, da imaš backup... ker bodo podatki izgubljeni. |
|||||
Hvala, ampak a je se kaksen drug način oziroma a je možnosti da ce se custo izprazni oz. da malo pocakam, da se mi podatki ne izbrisrjo ali pa samo kaj da se do konca posodobi. Res je da se oprojemam vsake bilke ampak mi to res veliko pomeni. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |