Jabuk
iPod Touch 2G, katere slusalke?
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.01.2009 13:46:37
iPod Touch 2G, katere slusalke?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ojla, srecno novo leto Smile

Eko, sem ponosni lastnik Toucha 2G 8GB.. Vendar iscem neke spodobne slusalke. Tezava je, ker sem navajen (se iz Nana 2G 8GB - btw naprodaj) na shurove in-ear E3C slusalke. A vendar po kaksnem letu so mi te slusalke dojadile, predvsem, ker potrebujem nekje 10 minut, da jih "upedenam" in namestim tako, da me kolikor tolikor ne zulijo. Pa se potem niso nek pojem komforta..

No, sprobal sem originalne applove slusalke, ki mi lepo stojijo v usesu, nikjer nic tisci, super vse.. samo kvaliteta zvoka je napram shurovim za moj okus.. slaba.. Res, da poslusam mp3je, ki sami po sebi niso merilo kvalitete, a vendar je razlika med omenjenimi slusalkami dokaj obcutna..

Sedaj iscem kakso opcijo kvalitetnih slusalic, da ne stanejo ravno premozenje [tam do 100-150€], da niso in-ear, kot tudi naglavne ne.. torej oblika podobna, kot original applove, ali pa kaj podobnega.. Gledal sem neke Sennheiserce, vendar pojma nimam kaj je kul..

Kaksna ideja?

Hvala, lp

BTW: Kaksne z mikrofonom [da jih obcasno priklopim na mobilnik] + kvaliteten sound verjetno ne gre skupaj, ne?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 01.01.2009 14:38:14
Da bi bile podobne applovim slušalkam in da bi igrali kot bomba, jih še nisem videl. Podobne, vendar še z naušesnim dodatkom, so B&O A8 slušalke, ki stanejo tam nekje 150€ in igrajo kot se šika. Kar se tiče Sennheiserjevih, sem si pred nekaj dnevi kupil in-ear cx-300ii, vendar so me malce razočarale. Bodo ostali povedali lasntiki sennheiserjevih navadnih povedali izkušnje. Če so ti B&O-jeve spodobne oblike, te naujo razočarale, ker igrajo res, krasn.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 01.01.2009 22:56:06
Jaz imam Sennheiserjeve CX300 in mislim da so zelo dobre slušalke za samo okoli 50€ (sem kupil v BigBangu v LJ).
Tudi sam imam Toucha 2G in s temi slušalkami je zvok zame kar vredu - nisem nek zahteven audio-maniak. Če rabiš kvalitetnejši zvok potem bo treba več dnarja.

So pa in-ear, kar pa spet ne iščeš.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 03.01.2009 11:10:22
Jaz bom tud zdaj vzel CX300 (13 funtov iz amazona Very Happy ), ker so mi skullcandy inkd crknile. A so vzdržljive? Da se kabel ne strga kar tako.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 03.01.2009 11:19:54
Ja, so zelo vzdržljive - jaz jih vlečem pa raztegavam da ni res, pa ni nič kakšnih znakov trganja ali česa podobnega.
Tudi za čepke je dobro da so kovinski, saj so tako skoraj neuničjivi - recimo če se na njih ponesreči usedeš ali včasih jih imam v žepu in se uležem na kakšno tršo podlago - pa jih ne moreš ravno "zmečkati". Smile

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 03.01.2009 22:11:55
Odgovori s citatom
cx300 so odlične slušalke. Na ebayu sem jih dobil za okoli 12€, skupaj s poštnino Cool
V Bigbangu stanejo 55€...
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 03.01.2009 22:20:31
Mah.. Saj sam ne vem, kaj naj naredim..

Namrec imam en kup slusalk, pa nobene mi niso popolne, da bi rekel: "to je to, zdaj pa imam nekaj casa mir". PX100 sennheiser dajo od sebe kul zvok, bile so bivsih 12k.. Ravnokar jih poslusam, dajo od sebe bolj cist in poln zvok napram applovim. So pa overhead, kar me poleti [pa tudi tako me, ce imam nekaj na glavi nervira] moti + vsi slisijo kaj poslusam..

B&O A8 nikjer vec ne najdem, da bi jih lahko kupil, pa tudi slisal sem, da imajo bojda zvok popolnoma brez bassa [dalec od tega, da mi je to merilo, samo slusalke brez bassa tudi niso to-to].

Nekje sem bral, da so AKG450 kul.. imas tudi opcijo mikrofona, torej jih obesis tudi na telefon.. Samo so spet overhead.

Sennheiser ima se zanimive modele: MX60 Street II, OMX 60 VC Street II, MX60 VC Street II, OMX 95 VC Style II, samo nobenih ne poznam..

Kaj pa vi kaj uporabljate, CX300.. ostali pa? Originalne?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 04.01.2009 10:08:37
shure se210.
super slušalke, priporočam
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 04.01.2009 12:38:02
In-ear so.. no-go..

Nasel sem se Yuin PK2 ali PK2, bojda ful dobre, samo ne najdem prodajalca v Evropi..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 05.01.2009 22:11:22
Mogoče prodaš orginalne apple slušalke? Ker men se je namreč guma okrog slušalke dol sčohola Sad
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 06.01.2009 11:09:38
hm.. tezko, ker potem, ko bom nekoc prodajal toucha, bo malo nerodno prodajat brez prilozenih slusalk, a ni tko? Smile

Torej ontopic, prebral sem miljon postov na head-fi.org in sem narocil Yuin PK3.. baje so super, pa niti niso tak nemogoc denar.. cca 55$.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 09.01.2009 18:35:25
Tako. Danes sem prejel Yuin PK3, hi-fidelity slusalke. Odlicen nakup, mi ni zal niti centa. Na ebayu so bile cca 55$ s postnino vred, pa so prisle iz Kitajske v roku 5 dni.

Kvaliteta je boljsa, kot na PX100, kar je problem je edino to, da kot kaze nimam enakih uses, saj me v levem malenkostno tiscijo po kaksni uri, upam, da se bo uho privadilo, pa bo kul..
Jabuček

Jabuček

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 19.01.2009 17:03:07
Priporočam Skullcandy Smoking Buds, stanejo 30€, odlični basi in glasen ter zeloo kvaliteten zvok. Uporabne predvsem za kake aktivnosti [bordanje, skejtanje...]. Uporabljam jih že dobro leto in so odlične. Kupiš jih lahko na mimovrste, obsessionu, quiksilverju in pa v kakšnih specializiranih trgovinah.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani