Pravkar sem iz firbca na ipada namesil novi microsoft egde.
Se mi zdi da zadeva full leti. Je kdo probal in lahko to potrdi oz. kaj pograja?
| novi Microsoft Edge | |||
Pravkar sem iz firbca na ipada namesil novi microsoft egde.
Se mi zdi da zadeva full leti. Je kdo probal in lahko to potrdi oz. kaj pograja? |
|||
men se zdi isto kot safari.
|
|||
Glede na to da je na Chromiumu ni glih isto kot Safari. Prej ko bo standardiziran core browser-ja, lažje bo za nas razvijalce.
|
|||
Neverjetno odziven je. Kako bo pa ostalo pa bomo videli. Zaenkrat mu dobro kaže...
|
|||
Yet another chromium based browser. Efektivno obstajajo samo še Firefox, Safari in Chrome v vseh svojih preoblekah. Pa še Blink (Chrome) in Webkit (Safari) imata skupne korenine. Imam občutek, da se vračamo v čase, ko bodo web developerji stvar naredili za en browser (danes chrome, včasih IE) in se zadovoljili s pokrivanjem "skorajšnje večine". Firefox in Safari userji bodo pa trpeli na hroščatih straneh. K sreči je Apple na mobilnem delu še tako močan, da Safarija ne gre kar tako ignorirati.
|
|||
_________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||
Po domače: ni razlike
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |