| iCloud Drive | |||
Se komu sanja, zakaj mi tudi če je ugasnjen iCloud Drive, spodaj kaže nekaj appov s "šaltarji" za vklop/izklop? To se je prvič pojavilo pri eni večji iOS posodobitvi lani, če se ne motim.
![]() |
|||
To so app-i, ki se syncajo v iCloud (nastavitve, podatki, backup...).
iCloud Drive je Dropbox varianta. Malo zmedeno, se strinjam. |
|||
Ja, prej se mi zdi da je bilo res vse skupaj definirano kot "drive" - sync nastavitev/podatkov/backup, shranjevanje itn.
Postajajo konsistentno nekonsistentni... |
|||
Seveda imaš potem še aplikacijo "Files", ki kaže vsebino iCloud Drive-a.
In aplikacije, ki komunicirajo z iCloud Drive-om (npr. Keynote) in aplikacije, ki komunicirajo z iCloud-om (npr. Whatsapp). In potem imaš aplikacije, ki lahko delajo backup bodisi v iCloud, bodisi kot regular iPhone backup (npr. Whatsapp). |
|||
Icloud na iphonu mi je poln, ker sem imel vklopljeno opcijo za shranjevanje sms sporočil. Sedaj edaj sem izklopil sihnorizacijo sporočil v icloud in bi rad izbrisal vsa sporočila na icoud-u. Že par dni javlja napako, da se nastavitve icloud ne morejo nadrgaditi. Tako mi ostaja poln icloud s posiljevanjem nadgradnje prsotora, ki ga ne potrebujem.
![]() _________________ |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |