Zaslon Crknil!!! | |||||
Imam ogromno težavo, zaslon na iphonu 2G mi je crknil, sploh se ne odziva, ko se pokličem mi iphone normalno zvoni, tudi na računalniku dela normalno, samo zaslon se mi je kr izklopil!!! Ali je imel kdo že podobn problem!!! Kje bi to lahko zrihtal, oziroma, kdo bi to lahko zrihtal. Lastnik telefona sem približno 6 mescev, in je do zdaj delal brezhibno. popolnoma me je očaral. Zdej mi je pa kr mal zamoril, kr neki, kako je to sploh možno!!! Že v naprej se vam lepo zahvaljujem, MM |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ja ,tudi jaz ti priporočam reboot device!!! Če ne pa poskušaj izprazniti baterijo do konca,bo sicer bo teško a bo šlo. Jaz sem imel pri 2g isti problem in mi ni pomagal reboot ampak izpraznil baterijo.Ko je prišlo izpraznenje skoraj do konca in se mi je vse izklopilo sem ga dal v dvojno vrečko in v skrinjo za 4 dni,saj me itak ni bilo doma.A mi je po ponovnem polnenju delalo.Poudarjam,če boš to delal boš na svojo odgovornost da nebi bil jaz kaj kriv LP |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če imaš jailbakan aparat in ssh deluje, potem: -meni start -run -cmd -telnet 102.168.x.x (ip od telefona) -login root:alpine -reboot Lahko tudi recimo z puttijem ali winscp... To je to. Se menda da tudi z kombinacijo home in power tipke (google), ne vem na pamet...drugače pa restore kot je že nekdo predlagal... |
|||||
![]() |
|||||
Skupaj drži Home in Power tipki za 10s - potem se reboota |
|||||
![]() |
|||||
Lp, Miha |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() |