| LPP aplikacija za iPhone | |||||
Nov update prinaša podporo za retina display
|
|||||
Rabil ste pa skoraj 1 let
|
|||||
Važno da je zdaj porihtano.
|
|||||
Šenkanemu konju se ne gleda v zobe. |
|||||
zdravo, ne najdem aplikacije v AppStoru? Je ni? Bi mi pa prav prišla... tako, če je kje developer, ki jo je napisal +1 od mene!
|
|||||
Registriral in poskusil sem tako z SLO kot z US acc. pa mi ne najde. :/ Resitev ? |
|||||
Lpp appa ni v iTunes store-u!?!?
|
|||||
_________________ |
|||||
Update!
Zelo uporabna novost so ikone, ki prikazujejo, ali je postaja usmerjena proti centru mesta ali stran (zelo koristno, pri prikazu bližnjih postaj, saj včasih nisi vedel, katera je prava, saj imajo enaka imena). Pa sedaj se da poljubno sortirat favourites (nisem prepričan, če je bilo to prej že možno). |
|||||
Si kaj razmišljal o tem da bi se lahko integriralo z aplikacijo maps?
Kakor so rekli na WWDC da bodo za "public transport" uporabili aplikacije od developerjev... http://www.forbes.com/sites/ericsavitz/2012/06/11/apple-live-from-the-wwdc-2012-keynote/
Če sem prav razumel? |
|||||
KONČNO! ker jst sm se skoz lovil pa študiral če gledam pravo |
|||||
A kdo kaj ve, če bo tole kaj updejtano?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Baje naj bi danes zacelo delovati (oz. objavljen app), sicer pa je tole dvoje zdaj aktualno (v browserju dokler ni appov):
https://busko.si/ https://bus-ljubljana.eu/app/ |
|||||
Kako bo pa ime appu |
|||||
Aplikacija za iOS ni prestala testiranja, odgovor LPP:
"Spoštovani, žal trenutna verzija aplikacije ni prestala vseh testov. Čakamo na popravke. Lep pozdrav" Na vprašanje, kdaj lahko pričakujemo aplikacijo, so odgovorili, da tega ne znajo povedati in da upajo, da bo čim prej. |
|||||
Samo a ni bizarno - obstajala je oblikovno in funkcionalno dovršena aplikacija, ampak potem so šli spremenit source podatkov in zdej nič več ne deluje. Namesto, da bi od novega ponudnika trackinga avtobusov zahtevali, da je output podatkov identičen staremu.
Nekako neka rdeča nit v slovenskem javnem sektorju... me zanima (v bistvu me ne), kdo se je tokrat omastil z javnimi sredstvi. |
|||||
Mene pa bolj zanima, kje so naročili izdelavo aplikacije, da ni prišla niti čez app review. Obstaja sicer možnost, da je bila zavrnjena zaradi kakšne malenkosti... ampak imam občutek, da bo to neko cross-platform skorpucalo in je bilo zato zavrnjeno.
|
|||||
Vse je tukaj:
30. avgust 2019 https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/ljubljana/spremljanje-prihodov-avtobusov-lpp-ja-bo-spet-lazje/498208 Čeprav je LPP pripravljen nuditi informacije in potrebne podatke razvijalcem aplikacij, pa pretiranega zanimanja za izdelavo novih aplikacij za prihode LPP-ja ni bilo. Kot pravijo na LPP-ju, sta se nanje obrnili zgolj dve podjetji in en posameznik. 1.Svojo spletno aplikacijo za spremljanje ljubljanskih avtobusov busko.si namerava ob začetku novega šolskega leta predstaviti Jaka Mušič. 2.Svojo aplikacijo naj bi uporabnikom kmalu ponudil tudi LPP. "Govorimo o web appu, ki je prilagodljiv za predvidoma vse vrste telefonov in tablic; napovedoval bo prihode avtobusov. Trenutno ga pošiljamo v testiranje še v skupino oseb z oviranostmi," 3.bus-ljubljana.eu Svoje spletne strani in aplikacije za mobilne naprave pa sta se lotila tudi dijaka Gregor Alič in Klemen Klopčič. "Spletna stran in aplikacija se ponašata z zelo enostavnim uporabniškim vmesnikom..... Zaklucek... Mal denarja mal muske...Zoki nima 50-100k, sinčka prevec zapravlata =) Ne pricakujte kako hudo dovrsenost ker ocitno je da keša ni, app bo pa verjetno samo spletno stran odprl. |
|||||
Busko zgleda kot en lep moderen app. Bus-ljubljana pa izgleda kot da je iz 2005
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |