https://handbrake.fr/downloads.php

| iMovie ? | |||||
|
|||||
Sem videl. V postev pride le za PC ali App (kar pa ni)! Mac-a nimam. _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Meni se ta Handbrake ves cas sesuva. Zacne mleti in pride do 0.77% progress in se zaustavi/sesuje. Kaksen ekvivalent program free?
_________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Če misliš Windows sistem, potem lahko poskusiš še sledeče brezplačne programe:
ShanaEncoder Format Factory |
|||||
Hvala! _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Se nekaj mi ni jasno. Zakaj, ce naj bi bil format mp4 se vedno steka. V bistvu v iCloudu/Files, ko ga downloadam...ne odpre ampak napise Mpeg-4 video.
A je res ta 4K file tok zaj***n? Tudi v VLC, WMP steka. Za iMovies pa, da ne podpira.....!! _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Za 4K rabiš strojno dekodiranje (grafično in ustrezno močan procesor) ter primerno programsko opremo (npr. novejšo verzijo VLC-ja)
Can I play a 4K video on a Core 2 Duo PC? https://www.quora.com/How-can-I-play-4K-videos-on-a-PC-with-only-a-Core-i5-CPU-and-the-VLC-player Jaz bi na tvojem mestu pretvoril v Full HD (1080p oz. 1920 x 1080 px) z enim od teh programov. |
|||||
Tak je tudi namen. In pa, v bodoce ne bo snemanja v 4K, dokler oprema za editiranje videa ne bo ustrezala.... Lp _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
MP4 je container. Notri imaš lahko različne kodeke (H.264 (aka mpeg4), H.265 (aka hevc), AAC, AC3, MP3, ...). In za 4K video se večinoma uporablja H.265 (HEVC) kodek, ker končni produkt zavzame manj prostora. To je pa problem za starejše naprave (kot tvoj iPad), ki nimajo podpore za strojno dekodiranje HEVC-a. Lahko ga sicer dekodirajo programsko... ampak bo rezultat samo štekanje.
|
|||||
Pri meni je file: h264 (avc1), 3840x2160, 29,97 fps 59937Kbps Nic, bom pac snemal v 1080i/60fps HD se naprej, dokler se ne upgrade-a oprema. Ne vem, zakaj ga vsaj v iMovies ne sprejme. Naj bi omogocal 4K editiranje videa. Hvala, lp _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Očitno je 60Mbit/s H264 tudi prevelik zalogaj za tvojo napravo. Za iMovie pa pojma nimam... ga ne uporabljam.
|
|||||
Ocitno res. Jaz ga uporabljam, ker omogoca 1080/60 upload na YT! Razmisljam pa, da bi (kasneje 4K) probat z LumaFusion PRO! Lp _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Ampak boš moral prvo nadgradit iPada na (naj)novejšo generacijo.
|
|||||
Definitivno....in kar na zadnjo verzijo Lp _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |