Uporablja kdo prodajko app?
| LetGo | |||||
Uporablja kdo prodajko app?
|
|||||
A so si že premislili, ker jaz ne dobim več obvestila niti na telefonu niti na desktopu
_________________ Mastercard kartica Curve Uporabi kodo PPSAT (https://www.curve.app/join#PPSAT), ter sebi malo skrajšaj čakalno vrsto (in obema pridobi 5 funtov dobroimetja). |
|||||
po moje je bila to brezplačna marketinška poteza
|
|||||
|
|||||
To naredis ko mas tok mal uporabnikov da se ti jebe se za zgubljen procent uporabnikov . Poskus ozivitve... Na jabuku jim je ratal. Well done. |
|||||
Jest sem imel do zadnjic celo instalirano aplikacijo... pa sem jo potem izbrisal
|
|||||
a komu deluje danes letgo? kot app ali preko brskalnika?
|
|||||
Deluje _________________ |
|||||
|
|||||
sedaj sem opazil, da mi ne deluje preko wifija. preko lte omrežja deluje brez problema. mi lahko kdo pomaga, pove za kaj bi to nagajalo?
|
|||||
Še komu od včeraj naprej javlja sledeče sporočilo?
"Update required. The app you are using is no longer supported. Please update to continue enjoying Letgo." Potem te preusmeri na App store, ampak itak ni updejta, ker imaš že najnovejšo verzijo. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Ja, tudi meni na iPhone X. _________________ ????Apple iPhone 13, 128GB Midnight ⌚Apple watch 6 44mm Blue Aluminium Airpods Pro |
|||||
ma ta letgo je aplikacija na ios napravah polom. tudi meni ne deluje. nedeluje mi niti preko strani če jo odprem preko safarija na macu.
preko androida mi aplikacija deluje in preko firefoxa tudi. kar koli pa prijaviš pa ni več nobenega odgovora Katastrofa |
|||||
Ja se strinjam, da je app na splošno katastrofa.. poln bugov..
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Kaj je zdaj s tem letgo ko odprem app mi napiše da je na voljo posodobitev ko pa kliknem na posodobitev pa mi napiše open haha a je končno umru ta app hvala bogu
_________________ Ipod nano 3g black Ipod nano 3g silver 🎧 apple airpods 1 Iphone7 plus 128gb ⌚Apple watch 4 44mm black Macbook pro 15 mid 2013 |
|||||
Nisi edini s tem problemom. Zdavnaj zbrisal app. Popolnoma neuporaben... _________________ |
|||||
+1
_________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||
na androidu deluje
od kar so se kao na novo vrnili, pa tudi ne odpisujej več na ne email. totalna blokada |
|||||
Wtf??
Šel sem na spletno stran in tole piše: "Žal letgo ne sprejema več novih oglasov in v državi Slovenija po tem mesecu ne bo več na voljo." Zakaj pa to??? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
za to ker so prtisnjeni v glavo |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |