Skoraj vsi modeli od X dalje imajo slabši signal. Apple se sicer o tem še ni uradno zjasnil, tako da se ne ve, ali je programska ali mehanska "napaka". Osebno sumim na slednje. Kupi nekaj do vključno modela 8 Plus.
Skoraj vsi modeli od X dalje imajo slabši signal. Apple se sicer o tem še ni uradno zjasnil, tako da se ne ve, ali je programska ali mehanska "napaka". Osebno sumim na slednje. Kupi nekaj do vključno modela 8 Plus.
Moj 6S ima tudi ta problem ampak s tem se da živet, če imaš bazne kje v bližini. Drugače pa bo moral Apple kaj narediti v tej smeri, ker so telefoni glede signala odkar imajo te nove antene bolj ali manj v k...!
Jaz pa ne opazam takih problemov na iPhone X ... Je pa tezko odgovorit na taksno vprasanje, ker v bistvu ni nic konkretnega napisanega ... pa se tisto, kar je, je tezko berljivo ...
Sem se pa navelical vleci ven dodatne informacije, ki bi lahko pripomogle k resitvi problema ...
_________________ Lp
Thomas