za dva tamala 6s je bila dostava na C&M cca. 54€ (express, 1.2kg in zavarovanje do 2000€)
| Nakup iPhone preko UK/DE/AT/... online store | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
za dva tamala 6s je bila dostava na C&M cca. 54€ (express, 1.2kg in zavarovanje do 2000€)
|
A ni to dovolj jasno napisal? Rezervacija propade ja.
|
Letos je šlo z rezervacijami več kot gladko skozi ampak so se držali ure napisane na emailu.
|
Ga je ze kdo dobil preko Cheap & More, ki ga ni šel iskati osebno na prevzemno mesto v Ljubljani?
|
Če si izbral "express" dostavo, bi ga moral dobiti najkasneje danes. Za "standard" dostavo pa ne pričakuj prej kot jutri/četrtek.
|
Kliči tja. |
Js imam standard dostavo in so rekli, da bo dostava v petek.
|
Tudi meni! |
Tudi moj je danes prišel v slo s standardnim pošiljanjem. Upam, da bo jutri dostavljen
_________________ LG G6 |
Eno vprašanje, če mogoče kdo ve. Preko apple.de želim rezervirati iphone in ga kupiti v trgovini vendar pa mi na nobeni opciji telefona ne da možnosti nakupa v Berlinu, je možno da se ga za Berlin ne da bookirati preko neta ali so dejansko brez kakršnekoli zaloge?
Je mogoče kdo rezerviral telefon in ga kupil v Berlinu? |
samo brez telefona ki ga žekliš so probaj zjutraj
_________________ |
Ker se bliža čas nakupov novih naprav sem v procesu izdelave novega accounta.
Izdelal sem nov account z izbrano državo Nemčija, kot primarni naslov dodal svoj slovenski naslov. Shipment naslov v AVSTRIJO h kolegu. Ko pa hočem dodati svojo N26 mastercard kartico pa je ne sprejme, ker kartica ni dovoljena za izbrano državo (Nemčija ali Avstrija). Account sem delal prek spleta. Kakšna ideja* |
Ti zelis verjetno kartico dodati v AppStore racun, ki velja za nakup aplikacij... tisto gre samo s kartico, ki je izdana v drzavi, kjer je registriran ... V online Apple Store pa kupujes lahko s katerimkoli AppStore racunom ...
Jaz vedno kupujem v online Apple Store s svojim primarnim racunom (slovenskim) ... Ni potrebe po tem, da delas racun v drzavi, kjer zelis opraviti nakup ... To velja samo za aplikacije (recimo za boon. iz ITA AppStora rabis imeti ITA AppStore racun ) ... |
Ja... imaš prav govorim o nakupu preko Apple stora ja ...
Sem preko brskalnika dodal ustrezne podatke v svoj appleId, ter potem v AT storu preveril ... in štima. Je pa zanimivo, ker če grem v DE apple store pa je shiping address prazen. Hvala za pomoč! |
Naročal bom stvari preko apple.de... Če kdo potrebuje kaj in bi se pridružil nakupu (dobava verjetno še ta teden) naj mi piše na ZS. Stari člani foruma plačate ob prevzemu, novi pa vnaprej
|
so foni kaj različni ? : da delajo drugace, slabše, boljse kje se ga kupi
npr, pri operaterju, big beng, iphone trgovina, .... _________________ xs |
Dej nehi no! |
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 45, 46, 47 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |