Jaz se tudi ne spomnim, kdaj sem se nazadnje peljal z vlakom ...
| SLO železnice - SLO app | |||||
Zakaj pa te potem tako moti, ce je treba za tako dodatno funkcionalnost placati?
Jaz se tudi ne spomnim, kdaj sem se nazadnje peljal z vlakom ... |
|||||
Nova verzija aplikacije SLO Železnice
stara ikona:
nova ikona: ![]() |
|||||
Končno je na voljo tudi apliakcija za nakup vozovnic ...
Slovenske železnice by SŽ, d.o.o. https://itunes.apple.com/si/app/slovenske-%C5%BEeleznice/id1445994826?mt=8
![]() |
|||||
Kako je točno iem tega app?
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Slovenske železnice ... samo nevem zakaj ga iskalnik ne najde... Jaz sem potem izbral aplikacijo SŽ anketa in spodaj izbral link pri "more from this developer" ... Ali pa kliknes zgoraj v postu na link ...
|
|||||
Ja tako pa najde app, zakaj ga pa iskalnik ne pa bodo morali popraviti.... _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Pomoje je problem črka "ž" ... čeprav pri SŽ anketi pa ni problem... mogoče zato, ker je na prvem mestu (indeksiranje) ... Se spomnim, da je že prei prejsnji različič aplikacije SLO železnice bil podoben problem >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=95591#95591
|
|||||
@Jest mogoče veš če je za Android tudi app dosegljiv?
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
|
|||||
Hvala lepa. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Izgleda so zaradi tega preimovali apliakcijo v "Gremo z vlakom" ... in sedaj jo najde tudi, ce kot iskalno gleslo vpisemo "slovenske zeleznice" ali "slovenske železnice" ... ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |