| AirPods | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Po malo več kot letu vsako dnevne uporabe, se mi je leva slušalka začela hitreje praznit kot desna. Ima še kdo podobno težavo ?
|
ima kdo kaksno info o cenejsem nakupu airpods?
hvala |
Kaže, da bo treba počasi zamenjati AirPodse.
Opazil pa sem tudi, da se mi včasih ne napolnijo do konca, čeprav so v škatlici, ki ima še recimo vsaj 50% baterije. Tako sem bil danes presenečen, ko sem vzel slušalke ven in začel poslušati glasbo, pa mi je že po 15-ih minutah zapiskalo v slušalki, kao prazna baterija, pa preverim na telefonu in je res bilo samo na 8%. Torej se v škatlici niso napolnile, čeprav je bila baterija škatlice nekje na slabih 50%. Še dobro, da tozadevno pridejo letos spomladi ven nove slušalke (AirPods 2) in bo očitno treba menjati. Torej očitno nekje na 2 leti bo treba menjati tudi slušalke. EDIT: sedaj imam še bolj svež podatek. Polno napolnjeni AirPods, mi že po eni uri in pol poslušanja glasbe na iPhonu padejo na manj kot 20%, opazi pa se razlika pri eni in drugi slušalki: ena je na cca. 18%, druga na samo 11%. Ja, definitivno se je kapaciteta drastično zmanjšala. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
Si jih poslušal v toplem prostoru ali veni? Namreč meni se nenormalno praznijo, ko jih poslušam na poti v službo zjutraj. V 20min hoje, se mi spraznijo na 30%, na toplem prostoru pa držijo še vedno dobre 3 ure.
|
Ne, vse kar sem opisal, je bilo v zaprtem prostoru na 22-23 stopinj. Zunaj oz. na mrazu jih niti nisem nikoli uporabljal niti enkrat samkrat. Vedno samo doma na sobni temperaturi. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
Potem pa je res baterija šla po gobe.
Popravilo baterije te pride 50$ za eno slušalko. Verjetno se ti bolj splača počakat na posodobljeno verzijo. |
Ja, saj to bom storil, ker je brez veze popravljati oz. menjati baterijo. Enostavno ne zdržijo več kot uro in pol, max. 2 uri. Imam pa občutek, da je kapaciteta padla kar nenadoma, tako rekoč čez noč, ni nekaj, kar bi se dogajalo dlje časa, ali pa nisem opazil tega. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
zivjo
mene kot novega uporabnika airpods-ov zanima, kako jih polnite. jih spraznite do konca oz skoraj do konca ali ko jih prenehate uporabljati, jih vstavite v case in se nafilajo na 100%? hvala |
Po enem letu uporabe mi baterija drži še vedno cca 4 ure. Zelo zelo redko se mi je zgodilo, da so bile slušalke popolnoma izpraznjene (max 5x-6x v enem letu na daljših vožnjah z avtobusom). Ko jih neham uporabljat (cca 30-35min vsako jutro na poti v službo) jih pospravim v Case in to je to. Case polnim 1x na 14 dni.
|
Polnim jih po potrebi, ko jih preneham uporabljati. Itak se takoj filajo v škatlici, ko jih pospraviš in so potem ob naslednji uporabi spet na 100%, če je seveda kaj še energije v škatlici. Mislim, da ni potrebe po tem, da bi jih moral kao povsem sprazniti in potem pospraviti v škatlico. Ko preneham poslušati, jih torej vedno pospravim nazaj v škatlico, nikoli jih ne pustim zunaj škatlice. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
Enako. Puščanje zunaj škatlice predstavlja potencialno nevarnost, da jih izgubiš. Moje grejo takoj v škatlico. Vseeno je večja in je manj verjetno, da jo izgubim. |
|
Katere brezžične slušalke v nižjem cenovnem rangu (do 50eur recimo) so najboljša alternativa AirPodsom?
Pomembna mi je kvaliteta zvoka, povezljivost in design (v tem vrstnem redu). |
Ene in edine airpods;)
|
Ali airpods 2 lahko oddam v garancijsko popravilo v slo servis, ce so bile kupljene preko electronic4you.at?
Baterija AirPod case-a se prazni sama od sebe. Cca. 10% na uro. Mislim, da se je to zacelo pojajati od zadnjega firmware updata,.. |
Ja, lahko.
|
Hvala. Ceprav zdaj spet delajo OK. Sem jih spraznil do konca in ponovno napolnil. Očitno neka sw napaka,.
|
Meni je na prvi generaciji po dveh letih začela nagajat baterija.
Zdržijo slabo uro. Včasih celo po 15 minutah desna ugasne, jo dam polnit za 2 minuti in znova kaže 100%. |
zivjo eno uprasanje ali je bol kupiti airpods 2 ali pro ...katere airpods so boljse
|
Osebno AirPods 2. Ampak je stvar okusa in denarja.
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |