| IOS 12 | |||||

Lahko pa greš pogledat crash log, ki se beleži v Settings pod Privacy > Analytics > Analytics Data in najdeš tisti report, ki se začne s "Preferences-...ips". Najbrž pa ti ne bo kaj dosti pomagalo  

| 
	|||||

12.1.3 rolling...  

| 
	|||||

12.1.4 patching 😎 

| 
	|||||

Na apple watch mi po patciranju ne pokaže kontaktov. Samo stevilke. 

Se komu?  | 
	|||||

rabim pomoč - ( ne morem se spomnit)  - imam nameščeno beto na svojemu iphonu, pa bi rad naredil "restore"  prek itunsov ker me neki heca bluetooth...

Glede na to da je "beta", lahko normalno naredim restore prek itunesov ali morm naredit downgrade ( brez bete?) _________________  iPhone X Silver 256 Gb  MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)  iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb  iPhone 7 Plus Silver 256 Gb  iPhone 7 Black 128 Gb  Watch Nike+ Series 2  iPhone 6s Silver 64 GB  Watch 1st gen. Sport  iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb  iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb  iPad 64Gb 3G  iPod nano 3rd gen.  iPhone 3g 8 Gb  | 
	|||||

če bi se rad znebil bete, moraš prej pobrisati profil in potem narediti restore.Drugače pa ja samo restore 

| 
	|||||

Nova posodobitev 12.2 

| 
	|||||

... posodobitev v prid še več plačljivim storitvam Appla in čisto “nič drugega”... 😳  | 
	|||||

Bo treba kaj prebrat in potem bit pameten https://www.macrumors.com/2019/03/25/apple-releases-ios-12-2/  | 
	|||||

Hvala za link,... zadevo sem prebral se predno si ga uspel poiskati Raje bi se ukvarjali s problematično kvaliteto njihovih izdelkov kot pa s storitvami... https://9to5mac.com/2019/03/24/wsj-tim-cook-services/ VS https://www.google.com/amp/s/amp.businessinsider.com/why-im-never-buying-an-apple-computer-again-2018-11  | 
	|||||

Ja seveda... podjetje, ki pridela več milijard čistega dobička vsak kvartal ima tako malo zaposlenih, da se lahko osredotočijo le na eno področje... in trenutno vsi delajo samo na storitvah (smajli, ki se s kladivom tolče po glavi).

Brez skrbi, da se ogromno ljudi pri njih ukvarja s kvaliteto produktov (čeprav ti misliš, da se ne). Pač so trenutno predstavili samo novosti pri storitvah (ki so BTW tudi meni brezvezne, ampak tako pač je). Dejstvo pa je, da trenutne težave s kvaliteto niso posledica tega, da bi se Apple poslabšal... problem je v tem, da so šli čez fizične meje, ki so še omogočale zanesljive in kvalitetne produkte. Laptopi so postali pretanki... in posledično imajo težave s (pretanko) tipkovnico, pregrevanjem, možnostjo nadgradnje, popravljanjem, itd. Saj se podobne stvari dogajajo tudi pri drugih znamkah (malo pogooglaj, zakaj high-end telefoni že nekaj časa niso več "boljši" od mid-range telefonov... so bolj "fancy"... niso pa "boljši").  | 
	|||||

... pa le nisem edini  | 
	|||||

Kriv je potrošnik...kdo pa drug.  

| 
	|||||

Kot kaže še noben ni preverjal, če so dodali slovenščino... Sem čisto slučajo pogledal... ko sem prevrjal za regijo za aktiviranje ECG na Apple Watch... in končno smo dočakali tudi to ... ![]() Nazadnje urejal/a Jest Pon 01. Apr 2019 08:53; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

Še dobro, da je prvi april   

| 
	|||||

Sem najprej mislil, da je 1. April.    
			_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||||

_________________  Mac Mini M4 2025  iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange  Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray  | 
	|||||

@Jest: žlehtnoba    

| 
	|||||

| 
	|||||

Bom kar tukaj vprašal. Kupil sem si iPhone 8, ki je na iOS 11.4. Zanima me, če lahko posodobim na zadnji iOS, ki se ga še da jailbreak-ati? 

Torej 12.1.2, če se ne motim? Sem že malenkost ven s teh stvari, sicer sem 99% da to ne bo šlo, ker Apple več ne podpisuje te verzije, ampak vseeno ne škodi vprašat. Lp.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |