Btw: glede na štekarje je videt da nis v slo? Kako se dyson obnese?
| na katero visino TV? | |||||
Uff....tv je pa tko tanek da je clo mal kriv
Btw: glede na štekarje je videt da nis v slo? Kako se dyson obnese? |
|||||
zivim v londonu.
tv panel je upogljiv in se polozi na magnetno povrsino. tudi mene malenkost moti da ni cist raven zaradi povrsine, vendar je to opazno le ko usmeris luci vanj in vidis senco pri spodnjem robu oz ce se s prstom sprehodis po robovih.
dyson je lep, se mi poveze na wifi in ga lahko nadziram z alexo, vendar hladi enako kot ventilator za £10 |
|||||
Kako se pa obnese zvočnik pri tem tvju. Menda je super zvok. Saj to je tisti ki se pri strani dvignejo visokotonci iz ohišja?
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
verjetno greje tud tako enako kot 2kW grelec za 10eur...?
|
|||||
moj ne greje, imam Dyson Pure Cool tower. Nazadnje urejal/a sebastijan86 Ned 09. Dec 2018 20:46; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
tezko ti povem, ker ne poslusam velik glasbe in je zame kot vsak drug zvocnik visokotonci se pa dvignejo ja |
|||||
Previsoko si dal Tv, kakih 30 cm, boš videl čez čas.
|
|||||
Strokovnjaki monterji pomoje že vejo kako kako visoko je treba montirat za optimalno izkušnjo. Zdaj rabiš še pro kalibracijo za ene 400 funtov in je to to.
_________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
Sebastjan, če Claire odobrava namestitev TV-ja, potem je kul
|
|||||
Claire? |
|||||
fino. LG W8 65"
sedaj samo še pokliči Vincenta, da ti naredi profi kalibracijo. https://www.instagram.com/hdtvtest/ |
|||||
ampak zakaj? za to, da pogledam tv 1x na teden bo ok. |
|||||
Jaz ti pridem kalibrirat za 300€. Ne bo glih profi kalibracija, boš pa zadovoljen. Prinesem ti tudi eno kul zadevo za manjše sevanje televizorja. Taka nalepkica, 150€ za tebe. _________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
Daj roko smanji doživljaj. Plis.
Spet si padel po enem novem userju ko "mutavi na telefon". Mi je prav zoprno tole gledat. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
kaj tebe spet muči? ![]() |
|||||
kako najhitrej pridt do 450 EUR...a ni logično?
In obiskat London za đabe...ob tem |
|||||
Meni se zdi primerna višina 80-100cm.
|
|||||
Sem vidu prej na slikah, da je bila na tvju House of Cards |
|||||
aja. odlicna serija, sicer malenkost manj sedaj ko je sam Claire Nazadnje urejal/a sebastijan86 Pon 10. Dec 2018 20:33; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
dejansko sem bil eden prvih uporabnikov (mislim, da je bilo to leta 2006) in kasneje skrbnik jabuk strani, vendar sem kasneje izgubil dostop. imeli smo tudi jabuk srecanja... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |