ce je to res za narocnino mi lepo prosim dokaz
| IPhone 3G buy | |||||
ce je to res za narocnino mi lepo prosim dokaz
|
|||||
Jaz? Res ne znam. In zdaj? Ampak glede na to, da iPhone stane v Italiji po ceni 569€ (16GB) in 499€ (8GB) bi bilo malo smešno, če bi ga pri T-Mobile prodajali za 100€. Se ti ne zdi tako? |
|||||
Prevod v slovenščino (verjetno tudi angleško ne znaš http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.t-mobile.at%2Fiphone%2Fiphone-tarife.html&sl=de&tl=sl&hl=en&ie=UTF-8 lp |
|||||
anti hackers, res ne vem zakaj se kregaš tukaj z vsemi nami in še vedno trdiš, da stane iPhone 3G 126€, kar je nemogoča cena za ta telefon v redni prodaji. Če bi bil tako zagret za iPhone, bi še malo pobrskal po spletu in našel ceno, ki se giblje okoli 500€ - 600€.
|
|||||
High_Fashion
ne moreš razumet ti tega Samo On, Bog in na 24ur imajo prav vsi ostali živimo v življenjski zmoti in nikakor ne moremo njim trem oporekati . |
|||||
ti ka si tok pameten pol pa poglej to http://24ur.com/novice/it/predstavili-iphone-3g.html
|
|||||
no pa mi najd stran ka si tok brihten da narocis iphone brez narocnine iz anglije al pa ZDA da vidmo kok si pameten
|
|||||
Upam, da bom našel na 24.com kakšno novico, da je povprečna slovenska plača 2.000€. Ker potem bo ziher res...
|
|||||
Saj sem napisal. Tebi, 24ur in bogu ne moreš oporekati kar vi napišete in rečete to velja in vsi ostali ki trdimo drugače na podlagi trdnih argumentov živimo v življenjski zmoti
Res hvala ti da si včeraj vpisal na forum in nam prišel razložit in povedati da živimo v življenski zmoti ker kupojemo iPhone po cca. 450 - 600 evrov. Res hvala ti. |
|||||
ti se kr heci
|
|||||
lej naroči dva pa mi enga prodaj.lahko ti dam denar vnaprej če ga nimaš toliko.sam se mi zelo mudi tako da verjamem vate in bo telefon pri tebi že v ponedeljek. saj bo ane?
|
|||||
ka ste vsi pametni no najte stran ka je iphone brez narocnine pa da ga narocis iz ZDA pa da vidmo ka ste vsi pametni
|
|||||
in kje je kdo sploh omenu da se to da? Vsi ti tupijo v glavo da je mozno kupit brez narocnine in odklenjen iphone samo v italiji. otrok |
|||||
takrat ka bom izvedu iz teh pametnih ljudi kje se da narocit iphone za 126 evrov ka pravjo skos 400-500 evrov stanejo ce je jasno blo da je iphone 3G 126 evrov brez narocnine
|
|||||
ce je jasno blo da je iphone 3G 126 evrov brez narocnine
kje si pa to slišal? če si gledal tisto prezentacijo od Steve Jobsa je omenil da bojo za 199$ v naštetih državah Z naročnino... naše državce pa tam tako ali tako ni bilo navedene Mobitel odklenjen se kupi za 500 eurov, ni druge... če najdeš drugo, posreduj |
|||||
@anti hacker pa res si zabit lej ker drugega nemorem rečt če še neta neznaš uporabljat da bi preveril tvoje teorije ki držijo samo v ameriki !!
tu imaš cel članek in končno že nehaj gnjavit in se sprijazni s situacijo da iphona 3g za 100 eur neboš dobil !
|
|||||
Tudi v belgiji al nemčiji naj bi se iPhone dalo dobiti pri nekaterih ponudnikih tudi za 1€!!
To pa še ne pomeni da boš plačal samo 1euro in boš lahko z njim odšel... povsod pri takih nizkih cenah se upošteva da potem še eno ali raje dve leti plačuješ mesečno naročnino. Daj pri simobilu poglej če dobiš kakšen mobitel za SAMO 1 euro brez naročine. Folk, ne verjet vsega k na 24ur napišejo! Pa k da so oni kje napisali, da je cena 126€ brez naročine oz. z naročnino. Ne moreš si potem sam nekaj zmislit, da je to kao brez naročnine mišljeno. |
|||||
kva pa to da na hrvaskem prodajajo iphone za 2,700 kun 8gb za 269 evrov 16 pa 378 evrov in to baje brez narocnine
|
|||||
to sigurni ni res vrjetno z naročnino |
|||||
Dej prosim ze nehaj bluzit... iPhone 3G 8 GB stane 499€ in nic manj (brez narocnine in nezaklenjen)... Vse ostalo je NATEG ali pa je z narocnino... Daj si to ze enkrat dopovoedat... Za tako ceno, kot bi ga ti rad kupil, ga ne mores kupiti NIKJER ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |