v cidyi se je pojavla tema categories
morm rec da je ful fajn
se splaca nalozit

| categories | |||||||

v cidyi se je pojavla tema categories

morm rec da je ful fajn se splaca nalozit  | 
	|||||||

Sem ze vceraj naalozil... in ta program sem cakal ze odkar sem nalozil FW 2.x  | 
	|||||||

tud jaz sem se spraševal kje bi bil kakšen program kot je categories, ker ga pod installerjem ni bilo več. Neki sem gledal tudi program mobilefinder, a je morda podoben kot categories?

bi pa še vprašal, če morda kdo pozna kakšno alarm budilko, ki bi se vklopila tudi, ko je telefon čisto izključen.  | 
	|||||||

Končooooo.... tudi jaz sem tole kar nestrpno čakal, ker imam rad, da so zadeve urejene...  | 
	|||||||

zanima me kako zbrišeš ikono aplikacije categories.ustvaru sm si mapo pod katero sm si uredu določene aplikacije sedaj sm pa categories app.v cydii zbrisou pa mi še vedno ostane ikona ki sm jo prej ustvaru.ne morem je skenslat 

| 
	|||||||

predvidevam, da si že restartal springboard...

tj. js ti priporočam da program zbriseš in ponovno instaliraš  | 
	|||||||

hvala uspelo! 

| 
	|||||||

eden izmed najuporabnejših programčkov 

| 
	|||||||

Ko grem ven iz Categories, postane vse črno in se izpiše Setting Language, traja nekaj sekund. Šele potem pridem iz aplikacije.

Zelo zoprno. Pomoč, nasvet? Hvala.  | 
	|||||||

Zgleda, da se springboard restarta, probaj zbrisat in naložit categories... 

| 
	|||||||

Če kaj urejaš mape oz. v mapah aplikacije je to normalno in neizogibno. 

| 
	|||||||

Ok hvala! 

| 
	|||||||

pa se da kk izklopit da ne nasuje milijavžnt tistih blank ikon na namizje? 

| 
	|||||||

Kaj hočeš reči? Te ne razumem najbolje.  | 
	|||||||

ok popravek, ni bil categories kriv, čeprav se je to pojavljal ko sm tam spreminju ..

sm probu temo iNav, in mi je vsakič, ko sm kej spremenil v categories programu, nasulo čez vsa namizja tiste blank ikone ki se uporabljajo pri določenih temah za vizualni efekt, npr. pri vista theme za tist prazn prostor med sidebarom in ostalimi ikoncami.. pol sm mogu pa ročno vsako posebej brisat.. in ko jih je čez vseh 8 al 9 strani, niti ni fajno opravilo  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |