Kaki problemi?
Vtisi?
Mogoče naložil kdo na mac pro late 2013 (trash can)? Je opcija uporabiti drugo grafično za rendering zdaj ali je to opcija samo za zunanje grafe? Se da zunanjo gor priklopit?
| macOS Mojave | |||||
Že kdo naložil?
Kaki problemi? Vtisi? Mogoče naložil kdo na mac pro late 2013 (trash can)? Je opcija uporabiti drugo grafično za rendering zdaj ali je to opcija samo za zunanje grafe? Se da zunanjo gor priklopit? _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||
Sem poskusil naložiti... ampak je problem, da star iMac (mid 2010) ni več podprt
|
|||||
imam imaca 2014 5k 27 inc. ko grem na public beta tester, spustim čez macOSPublicBetaAccessUtility. Ko mi zadevo naloži, mi v app storu pokaže mojave, ko kliknem download pa mi napiše ou must enroll your Mac to download the beta.?
lahko kdo pomaga kaj bi treba naredit |
|||||
Verjetno ga moraš dodati na seznam naprav v developer accountu. Za Mojave mislim, da še ni public beta testa (lahko, da se motim).
|
|||||
me lahko kdo doda za testerja?
|
|||||
Mene tudi _________________ Apple iPhone X Silver 64GB Apple iPhone 7 Black 32GB Apple iPhone 6 Silver 16GB Apple iPhone 5 Silver 16GB Apple iPhone 4 White 16GB Apple iPhone 3G Black 8GB Apple iPod Touch 2nd Generation 8GB Apple iPod Classic 3rd Generation 40GB Apple iPad 2 WiFi 16GB Apple MacBook Pro (Retina, 13inch, Early 2015) (8GB RAM, 250GB SSD, Intel Core i5 2,7 GHz, Intel Iris Graphics 6100 1536 MB) iMac (27inch, 2017) (8GB RAM, 2TB Fusion, Intel Core i5 3,8GHz, AMD Radeon pro 580 8GB) |
|||||
Še mene prosim
Hvala! |
|||||
Ne rabite, sledite temu https://www.lineageosrom.com/2018/06/download-macos-mohave-for-macbook-pro.html
|
|||||
tukaj ne najdem nobene povezave |
|||||
povezava je tam vmes (z rdečo izpisano: 1. Download ...) med dvema oglasoma... ampak je server na bandwidh limit-u in lahko le čakamo, da bo manj oblegan.
|
|||||
|
|||||
_________________ |
|||||
naredi mi isto. instalira file, vrže v app store in tam se ustavi kot je prikazano v zgornjem oknu |
|||||
_________________ |
|||||
Meni je šla inštalacija normalno skozi.... Sedaj deluje za enkrat ql
|
|||||
je kaj novosti v photos?
|
|||||
Sej vem da sem tečen, toda sedaj sem zadevo naložil. Prvi zagon je sel brez problema. Potem sem računalnik ugasnil zaradi strel. Ko sem ga prizgal ponovno, pa mi zahteva geslo, v osnovi ga nimam. Ce pustim prazno noce naprej. Ce napisem kar nekaj mi pokaze za reset gesla. Vpisem svoj spple id in me ne spusti naprej, lahko kdo pomaga. Se enkrat se opravicujem ce sem prevec tecen
|
|||||
|
|||||
Jaz bi uporabil recovery mode... https://www.macworld.co.uk/how-to/mac/forgotten-mac-password-3594395/
|
|||||
Eno vprašanje glede Dark Mode: ali je možno nastaviti, da imaš čez dan svetlo temo, zvečer pa ti avtomatsko preklopi v Dark mode?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |