| AH je napisal/a: |
| Po linkih sodeč, potrebuješ njihov app https://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1003016361&ref_=mas_surl_undrgrnd
Nimam androida. Imam pa Navigon na iOS in je odlična navigacija. |
Se strinjam, na iOS deluje BP.
| Navigon | |||||
Se strinjam, na iOS deluje BP. |
|||||
|
|||||
Žalostno. Super app. |
|||||
Glih včer mi frend kazal
Shrante si vse mape zadne so Q4 2017. Edit: za ios10 q1 2018 Nazadnje urejal/a thxslo Čet 19. Apr 2018 17:59; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
Navigon je res super. In ne tako poceni.
Nisem zasledil, da bi nam ponudili kaksno alternativo. Ne nazadnje sem zmetal zanj okoli 100€ z vsemi dodatki in narocninami! K... in kapitalisticna logika... |
|||||
Ista zadeva se je zgodila z Igo....brez besed...sem kar mal jezen...😡😡😡
|
|||||
Vsaka stvar se enkat ustavi =) Se vid da je Navigon še iz cajtov ko so ble popularne 16Gb naprave =) A majo tok bolo optimizacijo al pa tok slabše karte... Germany: Navigon: 285,8Mb Sygic: 824.8Mb Austria: Navigon: 56,8Mb Sygic: 115.8Mb Croatia: Navigon: 25,4Mb Sygic: 40.4Mb United kingdom: Navigon: 200,8Mb Sygic: 572.7Mb ..... |
|||||
Ze dela kateri app z navigacijo v full link? Ali se vedno samo apple maps?
|
|||||
Full link?
|
|||||
Pardon. Apple car play
|
|||||
Če mas JB maš hud tweak da delajo vsi Appi: Slovenc je na youtubu zvezda z 100k ugledi : https://www.youtube.com/watch?v=J5SQld9N1gY&t=101s |
|||||
ima kdo idejo, kako in kje naj se pritozim in zahtevam denar nazaj?
frajerji so se odlocili, da gre app papa. lahko pa ga uporabljamo vsaj se dve leti. wtf mi bo navigacija brez posodobitev? dal sem malo manj kot 100 eur. |
|||||
Haha, zakaj bi pa ti denar vrnili? Produkt se deluje, produkt si uporabljal. To je to.
Prav zanimivo kako so uporabniki prepricani kaj jim pripada ker so nekaj placali. Kupil si produkt. Nikjer ni pisalo da bos do konca lifa dobival posodobitve. |
|||||
Rukneš Here gor, pa gas, škoda denarja za navigon.
|
|||||
Res je. |
|||||
|
|||||
Alternativa za navigon je HERE WeGo, je pa tudi za cel svet, kaze traffic info in je free (pa ne spamma nobenih oglasov)
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 25, 26, 27 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |