Jabuk
Zunanji disk Seagate
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.12.2008 07:15:34
Zunanji disk Seagate
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok, kupila sem zunanji disk FreeAgent Desk. Iz seagate strani sem inštalirala Drive Manager, vendar še zmeraj ne morem diska uporabljati za pisanje. Iz njega lahko samo berem.
Mogoče kdo ve, kaj moram narediti?

Še nikoli nisem slišala, da bi bil zunanji disk samo za Windowse. ko sem kupila zinanji diske, sem prodajalca vprašala, ali je tudi za Maca (na škatli piše, da je) in me je čudno gledal in rekle, da še nikoli ni slišal, da bi bil zunanji disk omejen. Ha in to se je zgodilo. Da ne bo pomote. Nisem takšen butelj za windowse Very Happy ampak Mac je res nekaj novega zame.

Če mi ga ne bo uspelo usposobiti, ga bo nesla nazaj in zahtevala denar nazaj in raje kupila Western Digital, saj imam takšnega že doma in nimam problemov z njim.

Aja, ko se disk priklopila na Mac, mi ga je zaznal. Na njem so bili programi za windowse, za maca pa je misalo, da jih je treba vzeti iz njihove strani. Mogoče je to krivo, vendar dvomim, saj lahko na moj trenutni zunanji disk WB, ki sem ga uporabljala na windowsih, normalno shranjujem stvari, ki jih delam na Macu

Hvala za pomoč.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.12.2008 07:51:47
Odpri disk utility in ga formatiraj na mac os extended. Seveda boš s tem zgubila vse podatke na disku, ki je pa v napačnem formatu nastavljen.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.12.2008 08:23:15
Najlepša hvala. Za tiste podatje, ki so sedaj na disku mi je vseeno. Jih bom pa za vsak slučaj nekam prekopirala.

Me prav zanima, kdaj bom osvojila Maca in imela vsaj podobno znanje, kot ga imam za windowse Very Happy
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 15.12.2008 13:39:29
3nity je napisal/a:
Me prav zanima, kdaj bom osvojila Maca in imela vsaj podobno znanje, kot ga imam za windowse Very Happy

...i guess da takrat ko ga boš uporabljala toliko časa kot si prej winse Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani