http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=62134&highlight=
Lahko kdo razloži pojme "nov" in "star 10dni"
Za novo se šteje še neaktivirana naprava...
Nekateri oglasi so izredno čudni.

| "zanimivi" oglasi | |||||

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=62134&highlight=

Lahko kdo razloži pojme "nov" in "star 10dni" Za novo se šteje še neaktivirana naprava... Nekateri oglasi so izredno čudni.  | 
	|||||

Meni so bolj kot to nejasni pogoji, da je cena ob menjavi visja kot cena ob nakupu   

Ampak OK... vsak si to prodajo malce drugace predstavlja ...  | 
	|||||

Mene tudi matra firbec, da nekdo kupi tel, ga odpre in potem prodaja. Tle res ne vidim logike. 
			_________________  MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB  | 
	|||||

Ja firbec ga je matral, ane! _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||||

Tudi jaz se ne odzivam na oglase brez cene, še bolj pa so mi smešni oglasi, kjer piše, da zbira ponudbe na ZS.   
			![]() _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017  | 
	|||||

Pa še ikona pri Reminders   

| 
	|||||

Najjačji je bil pri meni zadnjič mel sem en star iphone za dele dam oglas. In mi piše na mojo bolho napiše telefonsko in da naj ga jst pokličem. 
			_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini  | 
	|||||

Kaj naj pol jaz recem, ko se je najprej cenkal do nemoglosti in ko sem mu spustil na minimum,mi poslje naslov kam naj mu prinesem aparat ker on nima avta _________________   | 
	|||||

Safeinvest postaja ikona tega foruma  

| 
	|||||

_________________  MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB  | 
	|||||

Toti kaj ne napišejo cene, in imajo zlo smešne pogoje so najvecji obup. Pišem enemu glede telefona in enem glede računalnika. Da dam primer cena novega telefona  v trgovini 800€ on ima rabljenega po njegovem 1 dan ceprav telefon 2 mesca star in aktiviran ceno postavljeno 750€ ipd. Enako z računalniki, cena novega v trgovini 2200€ on prodaja vec kot pol leta starega za 2100€ a eni vakum zapakirane po 1800 prodajajo?? Ne razumem ali folk res nič nespremla po oglasih  al je dejansko tak optimističen da ga bo za toliko prodal? 

| 
	|||||

Res je, tale “Presley” jih pihne  | 
	|||||

Ce kupis telefon, placas 850 EUR, ce pa menjas s telefonom, ki je vreden 350 EUR, pa doplacas se 840 EUR.  

| 
	|||||

ja, taki oglasi tudi mene prav fascinirajo. V osnovi mi na kraj pameti ne pride, da bi kontaktiral, ampak nasmehnem se pa vedno 

| 
	|||||

Aha vidim da si imel problem z mojimi oglasi že prej Pa kaj ne poveš. Prideš. Razložiš Sploh pa ne vem v čem je težava No skratka upam da si najdeš kako igrico, pa začneš igrat. Da se ne boš dolgočasil preveč _________________ D.D.  | 
	|||||

Čigav si pa ti _________________ D.D.  | 
	|||||

Kaj a zj bos vsakmu tezil k ti bo neki reku al kaj ? Ne uzigi se model sprost telo ! Ti postauli pogoje po svoje , noben ti ne zbija cene , ali podobno , zelimo sam dolocenim razlozit , zakaj racunalnik na jabuku prodaja ze 2 meseca ! Doloceni ne govorim da si ti , objaulajo ene in iste oglase za naprave ! Treba se zamislt zakaj ne prodas ! _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Kdo pravi da težim Samo zanimivo smešno mi je da ima nek ''frajer, teški biznismen'' časa da se ukvarja z mojimi objavami Jaz super prodam Mene ne zanimajo taki pacjenti, ki imajo čas druge ogovarjat. Mene zanima samo če lahko kaj rešimo, če ne nimam časa za nesmiselne pogovore in ugotavljanje kaj kdo zakaj počne. Menim da nisem nič posebnega da bi se on, ti ali kdorkoli ''uzigal'' al nevem kako si že zapisal _________________ D.D.  | 
	|||||

Ne sodi drugih po sebi, “pacient” si ti, in sicer nepismen.

V oglasu, kjer prodajam AW3 si me vprasal po ceni, kjer je mislim da razlocno vidno kaksna je! Sicer se pa najprej pozdravi in sele nato vprasa. Pa brez zamere  | 
	|||||

Hahahah. Dam na letgo oglas za apple watch 3 in mi piše en model da mi da 10 glav zelja da je še to velik ker ura ni vredna več kot 25€. Sem mu napisal da je zgleda zlo za cajtom da verjetn še neve da je 1 svetovne konc. 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |