Jabuk
Boot Camp in velikost slike
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.12.2008 21:40:10
Boot Camp in velikost slike
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej, imam boot camp particijo, na kateri je samo GTA IV. Naložil sem nove Ati driverje 8.12 (z enim programom da sem sploh lahko) in šel v igro nastavil resolucijo, vse okej, ampak SLIKA NI ČEZ CEZ EKRAN. Ker iMac seveda nima tipke na ekranu pri kateri bi samodejno sliko raztegnilo čez cel ekran, me zanima kako bi lahko to naredil še drugače?

Hvala
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 13.12.2008 22:25:17
Re: Boot Camp in velikost slike
Roni je napisal/a:
Torej, imam boot camp particijo, na kateri je samo GTA IV. Naložil sem nove Ati driverje 8.12 (z enim programom da sem sploh lahko) in šel v igro nastavil resolucijo, vse okej, ampak SLIKA NI ČEZ CEZ EKRAN. Ker iMac seveda nima tipke na ekranu pri kateri bi samodejno sliko raztegnilo čez cel ekran, me zanima kako bi lahko to naredil še drugače?

Hvala

priporočam ti da uporabiš drivere za windows preko bootcampa ki so na inštalacijskem dvd osx-a (mislim da na dvd 2),
no tud jaz mam velik problem z bootcampom, ko hočem ustvarit particijo piše da ne gre ker ni mogoče kopirati nekih datotek...enkrat me je to že zajebavalo takrat sem updatal vso programsko opremo in je stvar delala, zdaj pa na žalost ne deluje...kolko sem ugotovil bi trebalo disk defregmenitirat, mogoče ve kdo še kako drugo rešitev za ta problem ??
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.12.2008 22:35:05
Imam te driverje in deluje z njimi. Samo sem mislil, da bi mogoče z 8.12 bilo še boljše.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 14.12.2008 06:54:42
iDefrag pa potem stvar deluje - pa še drago ni.
LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani