Imam eno težavo, gre za sliko ki je zaslonu takrat kadar odkleneš telefon (da lahko začneš uporabljati touch screen).
Kako za boga zamenjaš to sliko ?
Probal sem že v nastavitvah, v smbPrefs in customizer, ampak je ne spremeni.
| Znak Honda | |||||
Imam eno težavo, gre za sliko ki je zaslonu takrat kadar odkleneš telefon (da lahko začneš uporabljati touch screen).
Kako za boga zamenjaš to sliko ? Probal sem že v nastavitvah, v smbPrefs in customizer, ampak je ne spremeni. |
|||||
naložiš winterboard in vključiš v nastavitvah
mislim da je v winterboardu nastavitev "user lock background" Nazadnje urejal/a KAALman Sob 13. Dec 2008 15:42; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
probaj z SummerBoard
p.s erda ti si mogoce iz mb in v prostem casu tud slikas pa to |
|||||
tako; erda the photographer
|
|||||
jaja med drugim pa sn še apple fan |
|||||
z summerboardom ni uspeha
|
|||||
ehm... za summerboard ne vem, v winterboardu pa sem ti napačno napisal, moraš meti obkljukano "user wallpaper"
pa dobiš tole:
now go figure... vozim Mazgu, ampak Hondin znak kot ozadje se mi še kar dopade :p |
|||||
Honda - The power of dreams
Je še kak Honda fan tukaj? |
|||||
še vedno ne gre
|
|||||
hum...
jaz sem kolobocijo v winterboardu izvedel tako: najprej nastaviš wallpaper, "settings->wallpaper", izbereš sliko, pa potem greš v winterboard, in obkljukaš "user wallpaper", potem se mora respringat, in ko ga odkleneš, bi mogu met nastavljen walpaper po želji meni dela, in tudi če zdaj spremenim walpaper v setingsih, se ozadje za ikonami spremeni |
|||||
Tudi meni deluje na ta način.
|
|||||
Nikak ne morem pogruntat, zdaj pa še mi winterboarda ne gre ponovno prenesti iz instalerja.
|
|||||
Je. V moji garaži je Accord. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |