A sambe pa te tvji ne podpirajo?
Na macu vklopiš dostop za smb userje. Lahko samo en folder.
Potem pa iz tvja dostopaš smb://ip_mašine
Jaz še nisem imel naprave, ki ne bi znala dostopat do serverja preko sambe.
| Zunanji disk | |||||
A sambe pa te tvji ne podpirajo?
Na macu vklopiš dostop za smb userje. Lahko samo en folder. Potem pa iz tvja dostopaš smb://ip_mašine Jaz še nisem imel naprave, ki ne bi znala dostopat do serverja preko sambe. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
ne poznam? mi lahko kaj več poveš o tem. če kliknem na ta link, mi napiše to ![]() |
|||||
ja samo kako pa dostopaš iz tvja do te sambe? ta tv za 250e ni smart tv, nima wifija. navadna televizija
|
|||||
V tvoji televiziji moraš za server vpisat ip, ki ga ima tvoj Mac. Pred tem IPjem pa smb dvopičje in dvakrar slash. Zdaj; kako pa to narediš na tvojih tvjih, pa nimam pojma. Če ima tv možnost dostopa na omrežje bi najbrž znal tud dostopat do smb serverja. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
ne, kot sem povedal že v prvem postu, tv je nek navaden za 250 evrov. ne moreš dostopat do spleta, nima internetne povezave. je samo televizija z usb vhodom |
|||||
Kako pa potem iz maca predvaš filme? Prek usbja? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
vzameš zunanji disk, ga vklopim v maca, prenesem filme na zunanji disk, izklopim zunanji disk, ga vklopim v tv in voila, gledam filme |
|||||
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
vidim ja. si spet mal poste nabijal |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |