V settings battery preveri kateri appi ti porabijo najvec in preveri nastavitve za najbolj potratne. Posodobi na 11.2, ce se nisi. V primeru, da bo se zmeraj katastrofa probaj restore.
| iPhone 8 in 8 Plus težave | |||||
V settings battery preveri kateri appi ti porabijo najvec in preveri nastavitve za najbolj potratne. Posodobi na 11.2, ce se nisi. V primeru, da bo se zmeraj katastrofa probaj restore.
_________________ lpS |
|||||
Update je pomagal, hvala! |
|||||
Imam velike težave s porabo baterije na 8ci ... telefon ni star niti teden dni (kupljen v soboto na Telekomu na Bledu) ... že od prvega dne dalje se pojavlja neverjetna poraba baterije. Kljub praktično mali uporabi telefona mi kaže pod Usage v zadnjih 3.5h kar 2h6min uporade (če sesšteješ vse čase zgoraj pride vse skupaj pride 70min) ... najbolj očitno je to ponoči .. včeraj sem šel v posteljo s 70% baterije, po 3h jo je bilo le še 52%, čeprav je bil telefon v do not disturb in low power mode ... ko sem nato izklopil mobilne podatke, bluetooth in Wi-fi je do jutrav naslednjih 4h porabilo zgolj še 2% baterije. Zjutraj sem opravil backup in restore, a ni nič drugače!
Predlogi?? |
|||||
Kaj ti pa piše v Settings pod Battery?
|
|||||
Kaj misliš kaj piše?
|
|||||
Aja, pa izklopjeno imam vse v Backgroud App Refresh
|
|||||
Jao bog pomagaj , a lahko neki tazga napises ? Ja kaj ti kaze te sprasuje, pac katere aplikacije ti porablajo najvec baterije ... _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Chrome mi kaže največ porabe (18%)
Home & Lock Screen 5% |
|||||
Pol je pa vrjetno neki narobe z baterijo _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Pa ni potrebe da isto vprasanje postavljas v treh ali vec temah...
|
|||||
Do take čudne porabe pride pogosto, ko updejtaš sistem ali pa narediš restore. Telefon mora namreč poindeksirat vsebino. Več ko ima pomnilnika, bolj izrazit je problem.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Kaj to pomeni v razumljivem jeziku? Da se bo zadeva sčasoma uredila ali pač? Kako je pravzaprav z vračilom aparata v trgovino in prevzemamo novega? Telefon je namreč star 5 dni ...
|
|||||
Ja. Ponavadi traja kak dan ali dva.
Pri 8 gb telefonih to ni bilo tolk opazno, kot je pri 256gb. Recimo. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Aha ok, torej je vredno se malce pocakatinpreden ga od odnesem na servis? Imam 64GB verzijo ...
|
|||||
Kaj pa če naredim clean restore, torej da po zaključku ne uvozim nazaj sedajšnjih podatkov ... bi blo to morda kej boljše lahko ali se ga rajši enostavno odnese nazaj v servis pa naj sčarajo nekaj ?
|
|||||
A se zadeva še ni umirila?
|
|||||
Ne še, ponoči sem že imel nekaj upanja .. procent baterije je bil 3h na 100%, nato sem zaspal in čez dobre 3,5h je bila baterija že na 73% ... nato mi je v naslednjih 6h urah drastično padla na 20% s tem da je bil telefon v uporabi mogoče 1h ali pa še to ne ...
|
|||||
Preveri baterijo s kakšnim appom, npr. Battery life. Probaj še restore in setup as new brez backupa, če je baterija hin, potem jo bo tudi na praznem požiralo.
_________________ lpS |
|||||
Bom naredil to danes čez noč pa da vidim kaj in kako se bo telefon odzval ...
|
|||||
Danes čez noč pusti na polnilcu in wi-fi-ju, da se ti sinhronizira še iCloud.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |