Mam en problemček ko naredim kakšno sliko mi v camera roll pokaže dvojno sliko kot da bi 2x isto sliko
(mam pa iphone 4 ios 6.1.3)
| Dvojne slike | |||||

Lp kolegi  

Mam en problemček ko naredim kakšno sliko mi v camera roll pokaže dvojno sliko kot da bi 2x isto sliko (mam pa iphone 4 ios 6.1.3)  | 
	|||||

Verjetno imas vkljucen HDR  

Privzeto je nastavljeno, da ce mas HDR na ON, naredi 2 sliki (1 normalno in 1 hdr) Nazadnje urejal/a grigrizljac Tor 29. Okt 2013 20:35; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

imaš uklopljen HDR in v nastavithav odkljukano da obržiš obe sliki? 

| 
	|||||

HDR mogoče vklopljen? Pa ti ohrani original in HDR različico? 
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

ee tako je imam vklopljen HDR pa v nastavitvah sem imel da mi obdrži obe sliki pa sem zdaj izklopo to..Najlepša hvala za hiter odgovor  

| 
	|||||

Eno vprašanje iphone 7 v camera roll imam polno dvojnih slik ko jih pobrišem se mi čez nekaj časa vrnejo. Na icloud sem pobrisal vse podatke tudi back up rešitev saj imam slik okoli 10000 
			_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini  | 
	|||||

Kje si pa izklopil?  | 
	|||||

Settings > Camera > Keep Normal Photo moraš izklopit  | 
	|||||

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |