| Anketa: Koliko nas je lastnikov iPhona na tem forumu? | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Sem lastnik in sem zadovoljen (3G)
|
Jaz sem lastnik iPhone (2G)
|
Tudi jaz sem izjemno zadovoljen lastnik 3G modela! Pravzaprav pišem tale post iz iPhona
|
2G model srečno v mojih rokah od samih začetkov...ga ne menjam za noben telefon...
|
Joj, zdej bo vsak pisal da je lastnik iphona.
Jst sem pa ponosen lastnik Apple Newtona MessagePad-a 2100 z funkcijo prepoznave pisave, copy-pastom,bluetooth-om ki lahko pošilja fajle,zunanjo tipkovnico in baterijo ki zdrži po več kot en mesec! Kok se vas pa lohka s tem pohvali Bite me (Se opravičujem za takšen izpad) |
Sem lastnik Iphone 3G 16gb, kupljeno v Italiji. Zelo zadovoljen!
|
nisem zadovoljen , ker nisem lastnik.......
s :imacintel2: pa zadovoljen |
Js tudi |
Edini problem je v tem, da je iPhone manj telefona od omenjenih. |
Za neiznajdljive - da, za iznajdljive - ne |
Res se s to igračo ne ukvarjam veliko, ti bi me verjetno štel med neiznajdljive. Ampak so stvari, ki sem jih v "pred-ajfonouskim" obdobjem redno uporabljal in ki iPhone ločijo od resnega telefona:
- voice dial - sinhronizacija in prenos podatkov preko BT - EDGE prenos podatkov in hkratna dosegljivost za klic "Rešitev" sem v starem fw-ju našel le za prvo stvar in še ta je bila neuporabna. Pa še plačilo so zahtevali Bi bil pa zelo vesel nasveta kako omenjene težave reši iznajdljiv uporabnik. Dotlej vztrajam pri svoji trditvi. B. |
Voice diala nikol nisem uporabljal so pa ene aplikacije tud za 2.x in baje so za neki.
Bluetooth prenos podatkov in sinhro tud nikol nisem uporabljal ker je prenos enostavno prepočasen. Nisem še opazil da bi bil med EDGE/GPRS prenosom nedosegljiv. Je to znana težava ali težava posameznika. Imam pa iPhone 2G. |
ker program pa je za prenos BT podatkov
tnx za odgovore |
Iphone bluetotha še ne podpira tj. ni programa. |
Tudi jaz! |
Vse od naštetega laufam. |
Jaz sem si kupil iPhona pred kakšnim mesecem dni in moram rečt, da sem zelo zadovoljen. Mi je popolnoma jasno, da ima svoje slabosti in da mu manjkajo določene stvari, ki jih imajo telefoni, ki stanejo 50 eurov, ampak sem se sprijaznil s tem že pred nakupom. Ljudje iPhone preveč dojemajo kot ''ultra telefon'', kar pa seveda ni. Veliko lažje se sprijaznim s pomanjkljivostmi, če enostavno priznam, da gre za eno zelo zmogljivo uporabniku prijazno multifunkcijsko napravico, ki je by the way še telefon, in to kar soliden. V tem pogledu je pa daleč najboljši. Če hočeš nek ''ultra telefon'' si pač ne kupiš iphona. Če pa hočeš fensi pogriženo japko, je pa iphone prava stvar
LP |
V Basilisku laufam MacOS 7.6 in 8.1 (za poganjanje starih špilov in programov). Sicer pa ravno v teh dneh testiram VMac. |
Imam 3G verzijo in sem od dneva nabave naprej navdusen.
Jailbreakal ga pa nisem. |
gravni če ga nisi jailbreakal, potem zamujaš še najboljše navdušenje
|
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |