Prosim vas da mi cimprei probate pomagati in se vam ze v naprei zahvaljujem.
hvala
Jan-Luka

na ipoda se mi dolocene datoteke ne zelijo syncat HELPPPP! | |||||
Prosim vas da mi cimprei probate pomagati in se vam ze v naprei zahvaljujem. hvala Jan-Luka ![]() |
|||||
![]() |
|||||
- hardwer problem? - filmi morjo bit taprav format, sicer če so že bli gor pol ne bi smel bit problem - premalo placa? - če so aplikacije zdownloadane z neta (rapidshare ipd.) oz. so crackane potem rabiš mobileinstallation file da se sploh naložijo! Če so preko iTunes potem naj bi se morale normalno. Povej še malo več informacij... Si na Win/Mac? |
|||||
![]() |
|||||
Bom se enkrat nalozil, filmi so bili ze prej gor sedaj pa nočejo(so ze v libraryu) imam se 6,5gb frei, aplikacije so iz iTunsov, kako nai nalozim se enkrat 2.2 , ker nemilim se enkrat plačati 10 dolarjev? |
|||||
![]() |
|||||
Če ti ne bo delal oz. boš moral spet plačat povej, ker je še par drugih trikov. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tnx, res ste carji, ia dele sm ga restoru pa aplikacije se enkrat syncu pa jih ni gor!! Res čudn |
|||||
![]() |
|||||
Probaj zgoraj pri iTunse/Store še (vse na enkrat): - sign out - sign in - Deauthorize computer - Authorize computer - downloadej eno free aplikacijo pol lahko še restartaš iPod, restartaš iTunse. Možno je tudi da ga iTunsi kaj serjejo - probaj še enkrat inštalirat. |
|||||
![]() |
|||||
Ne nic ne napise, kdai celo napise kak ime od aplikacije, kao da jo synca gor. OK, bom probu |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |